Nedostupná kategória

Filtrovať...

Kategórie
Hmotnosť
Objem
Typ vône
Použitie do sviečok
Pre koho?
Jemne mleté
Cena
Farba
3D
Viackusová
Závesná
Použitie do mydlových hmôt
Použitie do šumiviek a solí
Použitie do tekutých mydiel a sprchových gélov
Použitie do pleťovej kozmetiky
Použitie pri výrobe mydiel studeným procesom
Použitie na oči
Použitie na pery
Nemigrujúca farba
Sada na výrobu
Darčekové balenie
Filtrovať...

Výroba glycerínových mydiel

Podkategórie

  • Mydlové hmoty
  • Farby do mydiel a...
  • Vône a Silice |...

    Vône, parfumy a silice do kozmetiky - pevných i tekutých mydiel, šampónov, sprchových gelov, kúpeľových solí, krémov a do voskových a gelových sviečok

  • Formy na mydlo

    Silikónové formy pre domácu výrobu mydla z glycerínových mydlových hmôt aj pri metóde za studena, pri výrobe sviečok, sadrových a živicových odliatkov, šperkov a pod.

produktov na stránke
Luxusný dámsky parfum do kozmetiky MARGARET -...

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky, toaletnej a parfumovanej vody alebo parfumu Kvalitná imitácia značkového parfumu COCO MADEMOISELLE COCO CHANEL.  Vôňa: chypre, orientálna, kvetinová  INCI: parfum UFI: 37R6-E9VC-E00S-68KJ Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

1,65 € s DPH
Čokoláda s pomarančom - parfumová kompozícia 10ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.  Vôňa: čokoládová, pomarančováINCI: parfum UFI: K1Y2-J9QG-C008-895G Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

1,45 € s DPH
Zelený čaj - parfumová kompozícia 10ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.  Vôňa: svieža citrusová, zelená, kvetinová   INCI: parfum UFI: KHA3-D96P-D00K-W184  Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

1,45 € s DPH
Levanduľa kvet 50g

Sušená levanduľa lekárska - celý kvet. Vďaka vysokému obsahu antioxidantov chráni pokožku pred pôsobením voľných radikálov a je účinná v boji proti vráskam. Má protizápalové a hojivé účinky na pokožku. Je obľúbená pre svoju príjemnú vôňu, pôsobí relaxačne a upokojujúcim dojmom. Latinský názov: Flos levandulae tot.Materská rastlina: Levanduľa lekárska (Levanudla angustifolia) Surovina na výrobu kozmetiky.Viac informácií v detaile produktu.

1,45 € s DPH
Konvalinka - parfumová kompozícia 10ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky.  Vôňa: svieža konvalinková INCI: parfum  UFI: UUC1-J970-U00P-7P8H  Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

1,45 € s DPH
Ľadový vietor - parfumová kompozícia 10ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.  Vôňa: svieža fougerová INCI: parfum UFI: 41N5-095C-H00T-XDNV Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

1,45 € s DPH
Citrónová silica 10ml

100% prírodný esenciálny olej. Vôňa: ľahká, svieža, citrusová INCI: CITRUS LIMON PEEL OILCAS: 8008-56-8 Nepoužívať na pokožku v koncentrovanej forme! Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.Viac informácií v detaile produktu.

1,25 € s DPH
Nechtík kvet 50g

Sušený nechtík lekársky - celý kvet. Nechtík je bohatým zdrojom vitamínov, antioxidantov, obsahuje karotenoidy, flavonoidy a mnohé ďalšie účinné látky. Eliminuje príznaky starnutia, pokožku regeneruje, vyživuje, hydratuje, podporuje tvorbu kolagénu. Má výrazné protizápalové účinky, pôsobí antibakteriálne, upokojuje a hojí poškodenú a poranenú pokožku. Je vhodný aj na citlivú a detskú pokožku.  Latinský názov: Calendulae flos - tot. Materská...

1,50 € s DPH
Klinčeková silica 10ml

100% prírodný esenciálny olej.Vôňa: charakteristická korenistá, klinčeková, eugenolová INCI: Eugenia Caryophyllus OilCAS: 8000-34-8 Nepoužívať na pokožku v koncentrovanej forme! Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.Viac informácií v detaile produktu.

1,65 € s DPH
Ruža - parfumová kompozícia 10ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.  Vôňa: kvetinová, ružová INCI: parfum UFI: E7N5-09J5-400T-82U0  Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

1,45 € s DPH
Silikónová mini formička srdiečka

Silikónová miniformička na výrobu mydla z glycerínových mydlových hmôt a na výrobu vonných voskov.  Rozmer odliatku: pr. 4,5cm; výška 5cm 

4,55 € s DPH
Silikónová miniformička ruže IV.

Silikónová miniformička na výrobu mydla z glycerínových mydlových hmôt a na výrobu vonných voskov.  Rozmer odliatku: pr. 2cm; výška 0,7cm 

2,50 € s DPH
Zobraziť 13 - 24 z 671 produktov