Nedostupná kategória

Filtrovať...

Kategórie
Objem
Typ vône
Použitie do sviečok
Cena
Filtrovať...

Vône

produktov na stránke
Capuccino - parfumová kompozícia 10ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok. Vôňa: vôňa cappucina INCI: parfum UFI: JAG6-V9CU-8007-AUYM Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

1,45 € s DPH
Fialka - parfumová kompozícia 10ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.  Vôňa: kvetinová INCI: parfum  UFI: VTY3-U93C-P00C-0KSC Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

1,45 € s DPH
Jazmín - parfumová kompozícia 10ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.  Vôňa: kvetinová, jazmínová INCI: parfum  UFI: MU5A-KWYC-7205-1Y50 Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

1,45 € s DPH
Višňa + marcipán - parfumová kompozícia 10ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok. Vôňa: višňová, marcipánová, korenistá INCI: parfum UFI: WDT3-X9MC-D006-A329 Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

1,45 € s DPH
Med - parfumová kompozícia 10ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.  Vôňa: sladká, medová  INCI: parfum UFI: R3Q5-49QV-V00P-TKNE Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

1,45 € s DPH
Čierna višňa - antialergický - parfumová...

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok. Vôňa: svieža ovocná, višňová INCI: parfum UFI: RQT5-D9QJ-R00F-KX44   Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

1,45 € s DPH
Čierne hrozno - antialergický - parfumová...

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok. Vôňa: ovocná, hroznová INCI: parfumUFI: E6V3-K93P-T00K-789N  Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

1,45 € s DPH
Jahodový jogurt - antialergický - parfumová...

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.  Vôňa: mliečna, jahodová INCI: parfum UFI: -- Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

1,45 € s DPH
Vanilkové mlieko - parfumová kompozícia 10ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky.  Vôňa: sladká, vanilková, mliečna INCI: parfum UFI: D2U6-49NF-J003-1HTP  Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

1,45 € s DPH
Damašský kvet - parfumová kompozícia 10ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky.  Vôňa: svieža ružová, muškátováINCI: parfum  UFI: 63P2-W9X6-G00S-FSJS Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

1,45 € s DPH
Jazmín + ruža + orchidea - parfumová kompozícia...

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky. Vôňa: svieža ovocná, kvetinová INCI: parfum UFI: U9GY-C8G8-Y005-3UUH  Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

1,45 € s DPH
Orgován - parfumová kompozícia 10ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky. Vôňa: svieža kvetinová, orgovánová INCI: parfum  UFI: QNC2-890H-T00C-Q7FP Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

1,45 € s DPH
Zobraziť 13 - 24 z 222 produktov