Nedostupná kategória

Filtrovať...

Objem
Typ vône
Použitie do sviečok
Cena
Filtrovať...

Prírodné vône

produktov na stránke
Aloe - antialergický - parfumová kompozícia 30ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.  Vôňa: kvetinová, aloe INCI: parfum  UFI: XW36-J9K1-H00E-CFG1  Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

3,65 € s DPH
Bambus - parfumová kompozícia 30ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.  Vôňa: svieža, zelená, bambusová INCI: parfum UFI: YAW2-E9WJ-700C-1FH6  Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

3,65 € s DPH
Baza čierna - antialergický - parfumová...

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.  Vôňa: kvetinová INCI: parfum UFI: 75WD-29X7-M00D-CGK1  Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

3,65 € s DPH
Herbal - antialergický - parfumová kompozícia 30ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky.  Vôňa: bylinná, kvetinováINCI: parfum UFI: 8P02-F9NQ-M000-1HVE Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu.  

3,65 € s DPH
Ľadový vietor - parfumová kompozícia 30ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.  Vôňa: svieža fougerová INCI: parfum UFI: 41N5-095C-H00T-XDNV Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

3,65 € s DPH
Lipa - antialergický - parfumová kompozícia 30ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.  Vôňa: svieža, ovocná, lipová, medová INCI: parfum UFI: PPFE-A9R7-300C-94F6  Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

3,65 € s DPH
Nechtík - parfumová kompozícia 30ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.  Vôňa: bylinná, nechtíková INCI: parfum UFI: 0GWE-T9V4-E001-S38K Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

3,65 € s DPH
Pomaranč + mango + vanilka + klinček -...

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.  Vôňa: pomarančová, tropická, vanilková, klinčeková  INCI: parfum UFI: AXX2-2913-100R-MXKE Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

3,65 € s DPH
Rumanček - antialergický - parfumová kompozícia...

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.  Vôňa: bylinná, rumančeková INCI: parfum UFI: 2T36-19VN-600X-Q3VY Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

3,65 € s DPH
Vanilka + pomaranč + škorica - antialergický -...

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.  Vôňa: vanilková, pomarančová, škoricová INCI: parfum UFI: 2N79-Y9FE-Q005-U66R  Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

3,65 € s DPH
Vanilka so škoricou - antialergický - parfumová...

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.  Vôňa: vanilková, korenistá, škoricováINCI: parfum UFI: S7G6-C9PE-X00R-PHDJ  Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

3,65 € s DPH
Vianočná fantázia - parfumová kompozícia 30ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok. Vôňa: korenistá, klinčeková, citrusová INCI: parfum UFI: CHG3-R97Q-5008-8U1V Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu.  

3,65 € s DPH
Zobraziť 25 - 36 z 52 produktov