Top Column Title

Filtrovať...

Kategórie
Hmotnosť
Objem
Spôsob získavania
Bio | Organic kvalilta
Cena
Filtrovať...

Zľavnené produkty

Kozmetické oleje a maslá

Podkategórie

produktov na stránke
Ricínový olej LZS 150ml

Kvalitný rastlinný olej lisovaný za studena. Má vysoký podiel kyseliny ricínoolejovej, vďaka čomu je vhodný na suchú pokožku, pretože ju dostatočne zvláčňuje. Blahodarne pôsobí na rast a kvalitu vlasov a obočia. Zlepšuje pevnosť nechtov a pomáha zabraňovať ich lámaniu. Je pomerne hustý, preto sa často používa v kombinácii s inými olejmi.  INCI: Ricinus Communis Seed Oil  CAS: 8001-79-4  Surovina na výrobu kozmetiky  Viac informácií v detaile...

1,59 € s DPH
Kokosový olej RAF 1L

Kvalitný rastlinný olej rafinovaný. Obsahuje nasýtené mastné kyseliny, predovšetkým kyselinu laurovú, ale aj niektoré vitamíny. Je obľúbenou zložkou mydiel a rôznych kozmetických produktov. Ľahko sa vstrebáva do pokožky a nezanecháva na nej mastný film.  INCI: Cocos nucifera Oil  CAS: 67701-28-4  Surovina na výrobu kozmetiky  Viac informácií v detaile produktu. 

5,65 € s DPH
Kokosový olej RAF 5L

Kvalitný rastlinný olej rafinovaný. Obsahuje nasýtené mastné kyseliny, predovšetkým kyselinu laurovú, ale aj niektoré vitamíny. Vďaka svojej stabilite a schopnosti hydratovať pokožku je obľúbenou zložkou mydiel a rôznych kozmetických produktov. Ľahko sa vstrebáva do pokožky a nezanecháva na nej mastný film.  INCI: Cocos nucifera Oil  CAS: 67701-28-4  Surovina na výrobu kozmetiky  Viac informácií v detaile produktu. 

20,85 € s DPH
Ricínový olej LZS 500ml

Kvalitný rastlinný olej lisovaný za studena. Má vysoký podiel kyseliny ricínoolejovej, vďaka čomu je vhodný na suchú pokožku, pretože ju dostatočne zvláčňuje. Blahodarne pôsobí na rast a kvalitu vlasov a obočia. Zlepšuje pevnosť nechtov a pomáha zabraňovať ich lámaniu. Je pomerne hustý, preto sa často používa v kombinácii s inými olejmi.  INCI: Ricinus Communis Seed Oil  CAS: 8001-79-4  Surovina na výrobu kozmetiky  Viac informácií v detaile...

4,99 € s DPH
Ricínový olej LZS 1L

Kvalitný rastlinný olej lisovaný za studena. Má vysoký podiel kyseliny ricínoolejovej, vďaka čomu je vhodný na suchú pokožku, pretože ju dostatočne zvláčňuje. Blahodarne pôsobí na rast a kvalitu vlasov a obočia. Zlepšuje pevnosť nechtov a pomáha zabraňovať ich lámaniu. Je pomerne hustý, preto sa často používa v kombinácii s inými olejmi.  INCI: Ricinus Communis Seed Oil  CAS: 8001-79-4  Surovina na výrobu kozmetiky  Viac informácií v detaile...

8,99 € s DPH
Ricínový olej LZS 5L

Kvalitný rastlinný olej lisovaný za studena. Má vysoký podiel kyseliny ricínoolejovej, vďaka čomu je vhodný na suchú pokožku, pretože ju dostatočne zvláčňuje. Blahodarne pôsobí na rast a kvalitu vlasov a obočia. Zlepšuje pevnosť nechtov a pomáha zabraňovať ich lámaniu. Je pomerne hustý, preto sa často používa v kombinácii s inými olejmi.  INCI: Ricinus Communis Seed Oil  CAS: 8001-79-4  Surovina na výrobu kozmetiky  Viac informácií v detaile...

38,99 € s DPH
Sójový olej GMO free RAF 150ml

Kvalitný rastlinný olej rafinovaný. Je získaný zo semien sóje, ktorá nebola geneticky upravovaná. Je bohatý na nenasýtené mastné kyseliny, vitamín E a aminokyseliny. Je vysoko stabilný a odoláva aj vysokým teplotám. V kozmetike má univerzálne využitie. Môže byť použitý samostatne alebo v kombinácii s inými olejmi a je tiež výborným nosným olejom.INCI:Glycine Soja OilCAS: 8001-22-7surovina na výrobu kozmetikyViac informácií v detaile produktu.

1,06 € s DPH
Sójový olej GMO free RAF 500ml

Kvalitný rastlinný olej rafinovaný. Je získaný zo semien sóje, ktorá nebola geneticky upravovaná. Je bohatý na nenasýtené mastné kyseliny, vitamín E a aminokyseliny. Je vysoko stabilný a odoláva aj vysokým teplotám. V kozmetike má univerzálne využitie. Môže byť použitý samostatne alebo v kombinácii s inými olejmi a je tiež výborným nosným olejom.  INCI:Glycine Soja Oil  surovina na výrobu kozmetiky  Viac informácií v detaile produktu. 

3,10 € s DPH
Sójový olej GMO free RAF 1L

Kvalitný rastlinný olej rafinovaný. Je získaný zo semien sóje, ktorá nebola geneticky upravovaná. Je bohatý na nenasýtené mastné kyseliny, vitamín E a aminokyseliny. Je vysoko stabilný a odoláva aj vysokým teplotám. V kozmetike má univerzálne využitie. Môže byť použitý samostatne alebo v kombinácii s inými olejmi a je tiež výborným nosným olejom.  INCI:Glycine Soja Oil  CAS: 8001-22-7  surovina na výrobu kozmetiky  Viac informácií v detaile...

5,45 € s DPH
Avokádový olej 100 ml
Nie je skladom
Nie je skladom
Avokádový olej RAF 100ml

Kvalitný rastlinný olej rafinovaný. Je bohatý na vitamíny, aminokyseliny a minerály. Je obľúbenou prísadou vlasovej kozmetiky, prípravkov určených na staroslivosť o pery a používa sa aj ako masážny olej.  INCI: Persea Gratissima Oil  CAS: 8024-32-6  surovina na výrobu kozmetiky  Viac informácií v detaile produktu. 

1,79 € s DPH
Avokádový olej RAF 500ml

Kvalitný rastlinný olej rafinovaný. Je bohatý na vitamíny, aminokyseliny a minerály. Je obľúbenou prísadou vlasovej kozmetiky, prípravkov určených na starostlivosť o pery a používa sa aj ako masážny olej.  INCI: Persea Gratissima Oil  CAS: 8024-32-6  surovina na výrobu kozmetiky  Viac informácií v detaile produktu. 

7,79 € s DPH
Avokádový olej 1l
Nie je skladom
Nie je skladom
Avokádový olej RAF 1L

Kvalitný rastlinný olej rafinovaný. Je bohatý na vitamíny, aminokyseliny a minerály. Je obľúbenou prísadou vlasovej kozmetiky, prípravkov určených na staroslivosť o pery a používa sa aj ako masážny olej.  INCI: Persea Gratissima Oil  CAS: 8024-32-6  surovina na výrobu kozmetiky  Viac informácií v detaile produktu. 

13,89 € s DPH
Zobraziť 1 - 12 z 65 produktov