Nedostupná kategória

Filtrovať...

Kategórie
Typ vosku
Hmotnosť
Objem
Typ vône
Použitie do sviečok
Materiál
Uzáver
Cena
3D
Viackusová
Sada na výrobu
Darčekové balenie
Materiál formy
Vhodný do foriem (na voľne stojace sviečky)
Vhodný do nádob
Filtrovať...

Zľavnené produkty

Výroba sviečok

produktov na stránke
Višňa + marcipán - parfumová kompozícia 30ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok. Vôňa: višňová, marcipánová, korenistá INCI: parfum UFI: WDT3-X9MC-D006-A329 Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

3,65 € s DPH
Vianočná fantázia - parfumová kompozícia 30ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok. Vôňa: korenistá, klinčeková, citrusová INCI: parfum UFI: CHG3-R97Q-5008-8U1V Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu.  

3,65 € s DPH
Vanilkové mlieko - parfumová kompozícia 30ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov.Surovina na výrobu kozmetiky.  Vôňa: sladká, vanilková, mliečna INCI: parfum UFI: D2U6-49NF-J003-1HTP  Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

3,65 € s DPH
Vanilka so škoricou - antialergický - parfumová...

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.  Vôňa: vanilková, korenistá, škoricováINCI: parfum UFI: S7G6-C9PE-X00R-PHDJ  Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

3,65 € s DPH
Med - parfumová kompozícia 30ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.  Vôňa: sladká, medová  INCI: parfum UFI: R3Q5-49QV-V00P-TKNE Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

3,65 € s DPH
Mandle - antialergický - parfumová kompozícia 30ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.  Vôňa: sladká, mliečna, mandľová INCI: parfum UFI: M1Q5-N91G-K006-482C Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

3,65 € s DPH
Jazmín - parfumová kompozícia 30ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.  Vôňa: kvetinová, jazmínová INCI: parfum  UFI: MU5A-KWYC-7205-1Y50 Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

3,65 € s DPH
Kokos - antialergický - parfumová kompozícia 30ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.  Vôňa: kokosová INCI: parfum UFI: --  Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

3,65 € s DPH
Jahodový jogurt - antialergický - parfumová...

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.  Vôňa: mliečna, jahodová INCI: parfum UFI: -- Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

3,65 € s DPH
Jahoda - parfumová kompozícia 30ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.  Vôňa: jahodová INCI: parfum  UFI: -- Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

3,65 € s DPH
Jablkový závin - parfumová kompozícia 30ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok. Vôňa: sladká, jablková, klinčeková, škoricová INCI: parfum UFI: XE92-3926-U00G-HCA0 Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

3,65 € s DPH
Kokosové mlieko - parfumová kompozícia 30ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.   Vôňa: aldehydická, kokosová, mliečna INCI: parfum UFI: TC43-X9H3-A00X-8F9G  Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

3,65 € s DPH
Zobraziť 361 - 372 z 429 produktov