Nedostupná kategória

Novinky

Detoxikačný bylinný kúpeľ 70g

Detoxikačný bylinný kúpeľ, po ktorom sa budete dobre cítiť. Kúpeľová zmes zložená výhradne z prírodných surovín bez pridaných aróm a farbív. Zloženie: list rozmarínu, vňať žihľavy, vňať šalvie, vňať yzopu, plod borievky, semeno horčice Viac informácií v detaile produktu. 

2,35 € s DPH
Povzbudzujúci bylinný kúpeľ 70g

Bylinný povzbudzujúci kúpeľ rozprúdi a prevonia telo, povzbudí zmysly a prinesie pocit novo získanej energie. Kúpeľová zmes zložená výhradne z prírodných surovín bez pridaných aróm a farbív. Zloženie: ihličky borovice, vňať mäty, list rozmarínu, citrónová tráva Viac informácií v detaile produktu. 

2,35 € s DPH
Upokojujúci bylinný kúpeľ 70g

Upokojujúci bylinný kúpeľ navodzuje príjemný pocit uvoľnenia a relaxácie. Je určený tým, ktorí potrebujú znížiť každodenné napätie a navodiť duševný pokoj a vyrovnanosť. Kúpeľová zmes zložená výhradne z prírodných surovín bez pridaných aróm a farbív. Zloženie: vňať medovky, vňať materinej dúšky, vňať bazalky, kvet rumančeka Viac informácií v detaile produktu. 

2,35 € s DPH
Ovos a levanduľa - bylinný kúpeľ 40g

Harmonické zloženie pre spánok a normálny stav pokožky. Levanduľa navodzuje duševnú pohodu a relaxáciu, ovsená vňať udržuje pokožku v dobrom stave. Kúpeľová zmes zložená výhradne z prírodných surovín bez pridaných aróm a farbív. Zloženie: levanduľa a ovsená vňať Viac informácií v detaile produktu. 

1,60 € s DPH
Čistá sviežosť - parfumová kompozícia 10ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.  Vôňa: svieža kvetinová, zelená, drevitá  INCI: parfum  UFI: XD9N-F9U5-D00Q-HYF9 Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

1,45 € s DPH
Silikónová forma na mydlo brontosaurus

Silikónová forma na výrobu mydla z glycerínových mydlových hmôt aj metódou "za studena". Rozmer odliatku: 8,5x7,5x3cm 

7,50 € s DPH
Zobraziť 1 - 6 z 6 produktov