Nedostupná kategória

Filtrovať...

Materiál knôtu
Priemer sviečky/nádoby
Viackusová sada
Vhodný do sójového vosku
Vhodný do palmového vosku
Vhodný do kokosového vosku
Vhodný do ostatných prírodných voskov
Vhodný do parafínového vosku
Vhodný do gélu na sviečky
Cena
Filtrovať...

Knôty a pliešky

produktov na stránke
  • Výhodné balenie
Drevený knôt krížový s držiakom č. K1 - 10ks

Drevený perforovaný krížový knôt s kovovým držiakom vyrobený z prírodného bukového dreva bez impregnácie. Knôt sa skladá z 2 častí, ktoré sa zasunú do seba. Rozmer knôtu: dĺžka 8cm, šírka 1cm, hrúbka 1mm.Balenie: 10ks knôt + 10ks kovový držiak Ideálne pre sviečky zo sójového vosku v nádobách s priemerom 6-7cm.

7,50 € s DPH
  • Výhodné balenie
Drevený knôt krížový s držiakom č. K2 - 5ks

Drevený perforovaný krížový knôt s kovovým držiakom vyrobený z prírodného bukového dreva bez impregnácie. Knôt sa skladá z 2 častí, ktoré sa zasunú do seba. Rozmer knôtu: dĺžka 8cm, šírka 1,4cm, hrúbka 1mm.Balenie: 5ks knôt + 5ks kovový držiak Ideálne pre sviečky zo sójového vosku v nádobách s priemerom 8-9cm.

4,80 € s DPH
  • Výhodné balenie
Drevený knôt krížový s držiakom č. K2 - 10ks

Drevený perforovaný krížový knôt s kovovým držiakom vyrobený z prírodného bukového dreva bez impregnácie. Knôt sa skladá z 2 častí, ktoré sa zasunú do seba. Rozmer knôtu: dĺžka 8cm, šírka 1,4cm, hrúbka 1mm.Balenie: 10ks knôt + 10ks kovový držiak Ideálne pre sviečky zo sójového vosku v nádobách s priemerom 8-9cm.

9,20 € s DPH
Fixátor na drevenný knôt

Fixátor z brezového dreva vhodný na vycentrovanie a zafixovanie dreveného plochého i krížového knôtu pri výrobe sviečok do nádob.

1,00 € s DPH
Ihla na silikónové formy

Ihla slúžiaca k prepichnutiu silikónovej formy a navlečenie knôtu.

1,65 € s DPH
Drevený knôt s držiakom č. 5

Drevený perforovaný knôt s kovovým držiakom vyrobený z prírodného bukového dreva bez impregnácie. Rozmer knôtu: dĺžka 4cm, šírka 1,4cm, hrúbka 1mm.Balenie: 1ks knôt + 1ks kovový držiak Ideálne pre sviečky zo sójového vosku v nádobách s priemerom 8-9cm.

0,40 € s DPH
Drevený knôt s držiakom č. 5 - 5ks

Drevený perforovaný knôt s kovovým držiakom vyrobený z prírodného bukového dreva bez impregnácie. Rozmer knôtu: dĺžka 4cm, šírka 1,4cm, hrúbka 1mm.Balenie: 5ks knôt + 5ks kovový držiak Ideálne pre sviečky zo sójového vosku v nádobách s priemerom 8-9cm.

1,70 € s DPH
Drevený knôt s držiakom č. 5 - 10ks

Drevený perforovaný knôt s kovovým držiakom vyrobený z prírodného bukového dreva bez impregnácie. Rozmer knôtu: dĺžka 4cm, šírka 1,4cm, hrúbka 1mm.Balenie: 10ks knôt + 10ks kovový držiak Ideálne pre sviečky zo sójového vosku v nádobách s priemerom 8-9cm.

3,15 € s DPH
Nožnice na knôt

Nožnice na zastrihávanie bavlnených a drevených knôtov.

6,65 € s DPH
Fixátor na bavlnený knôt

Fixátor na bavlnený knôt z brezového dreva vhodný na vycentrovanie a zafixovanie knôtu pri výrobe sviečok do nádob.

0,40 € s DPH
Zobraziť 37 - 46 z 46 produktov