Top Column Title

Filtrovať...

Kategórie
Hmotnosť
Cena
Filtrovať...

Zľavnené produkty

Kozmetické suroviny

produktov na stránke
Oxid zinočnatý 100g

Oxid zinočnatý bez nano častíc. Ide o biely prírodný prášok s protizápalovými a mierne antibakteriálnymi účinkami. Často sa používa ako aktívna zložka prírodných deodorantov a tiež ako aktívna zložka prírodných opaľovacích prípravkov. Poskytuje ochranu proti detským zapareninám. Môže byť použitý ako prírodné bielidlo do mydiel, krémov a make-upu. Chemický vzorec: ZnO CAS: 1314-13-2 EINECS: 215-222-5 Surovina na výrobu kozmetiky. Viac...

1,92 € s DPH
Aloe vera gél 5X (koncentrát) 100ml

Aloe vera gél 5X je vyrobený z ekologicky pestovaných a spracovávaných listov rastliny aloe vera. Ide o koncentrát 5X a má kvapalnú konzistenciu.Aloe vera je bohaté na vitamíny, minerály, aminokyseliny a enzýmy, vďaka ktorým má mnohé pozitívne účinky, ktoré sa často využívajú v kozmetických produktoch. INCI: Aloe Barbadensis LeafCAS: 8001-97-6Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu.

5,18 € s DPH
Aloe vera gél 5X (koncentrát) 200ml

Aloe vera gél 5X je vyrobený z ekologicky pestovaných a spracovávaných listov rastliny aloe vera. Ide o koncentrát 5X a má kvapalnú konzistenciu.Aloe vera je bohaté na vitamíny, minerály, aminokyseliny a enzýmy, vďaka ktorým má mnohé pozitívne účinky, ktoré sa často využívajú v kozmetických produktoch. INCI: Aloe Barbadensis LeafCAS: 8001-97-6 Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu.

7,99 € s DPH
Xantánová guma 50g

Xantánová guma sa používa ako prísada do kozmetických produktov, ktorá slúži ako zahusťovadlo, stabilizátor emulzie, aj ako zvlhčujúca látka. INCI: Xanthan GumCAS: 11138-66-2 Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu.

0,94 € s DPH
Peeling z jahodových zrniečok 10g

Prírodná exfoliačná prísada vyrobená z jahodových semienok - zrniečok. INCI: FRAGARIA ANANASSA SEEDCAS: 3817-18-28-1 Surovina na výrobu kozmetiky.Viac informácií v detaile produktu.

1,06 € s DPH
Kandelilový vosk 50g

Kandelilový vosk je rastlinný vosk vyrábaný z listov Candelilla pestovanej v Mexiku. Patrí medzi mäkšie vosky, ktoré sa ľahko používajú pri výrobe kozmetických produktov - predovšetkým telových masiel, balzamov na pery, rúžov a tiež sviečok. Produktom dodáva pevnosť, tuhosť a lesk. Je vhodný ako prírodná alternatíva ku včeliemu vosku. INCI: EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAXCAS: 8006-44-8 Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.Viac informácií...

2,99 € s DPH
Kandelilový vosk 100g

Kandelilový vosk je rastlinný vosk vyrábaný z listov Candelilla pestovanej v Mexiku. Patrí medzi mäkšie vosky, ktoré sa ľahko používajú pri výrobe kozmetických produktov - predovšetkým telových masiel, balzamov na pery, rúžov a tiež sviečok. Produktom dodáva pevnosť, tuhosť a lesk. Je vhodný ako prírodná alternatíva ku včeliemu vosku. INCI: EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAXCAS: 8006-44-8 Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.Viac informácií...

5,29 € s DPH
Tekutý hodváb (hodvábny proteín) 35ml

Tekutý hodváb - hodvábny proteín je aktívna prísada pre rôzne kozmetické prípravky určené na starostlivosť o pokožku, vlasy a nechty. Na pokožke a vo vlasoch vytvára ochranný film, intenzívne je regeneruje a hydratuje. Má antistatické a kondicionačné účinky.INCI: Hydrolyzed SilkCAS: 96690-41-4Surovina na výrobu kozmetiky.Viac informácií v detaile produktu.

3,59 € s DPH
Rozmarínový extrakt CO2 10 ml

Rozmarínový extrakt je 100 % prírodný produkt získavaný zo sušených listov voňavej liečivej rastliny Rosmarinus officinalis, s čistým oxidom uhličitým a s prísadou BIO slnečnicového oleja. Extrakciou je možné z rastlín vyťažiť maximálne množstvo aktívnych látok prospešných pre pokožku. Rozmarínový extrakt je silným prírodným antioxidantom, účinne bojuje proti voľným radikálom a má omladzujúci efekt na pokožku. Má silné antibakteriálne a...

3,10 € s DPH
Urea - močovina 100g

Urea - močovina je prírodná hydratačná látka, ktorá sa prirodzene vyskytuje v zdravej pokožke.V kozmetike sa využíva hlavne pre svoje intenzívne hydratačné, zmäkčujúce a regeneračné účinky. INCI: UreaCAS: 57-13-6 Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu.

0,75 € s DPH
Kyselina hyaluronová - 1% 12ml

Kyselina hyaluronová je známa svojou schopnosťou viazať na seba vodu v pokožke a účinne ju hydratovať, vyhladzovať a zvyšovať jej elasticitu. Regeneruje a revitalizuje pokožku a má výrazné anti-aging účinky. INCI Sodium hyaluronate CAS 9067-32-7surovina na výrobu kozmetikyViac informácií v detaile produktu.

1,73 € s DPH
Kyselina hyaluronová - 1% 35ml

Kyselina hyaluronová je známa svojou schopnosťou viazať na seba vodu v pokožke a účinne ju hydratovať, vyhladzovať a zvyšovať jej elasticitu. Regeneruje a revitalizuje pokožku a má výrazné anti-aging účinky. INCI Sodium hyaluronate CAS 9067-32-7surovina na výrobu kozmetikyViac informácií v detaile produktu.

4,67 € s DPH
Zobraziť 13 - 24 z 122 produktov