Top Column Title

Filtrovať...

Typ vosku
Hmotnosť
Cena
Filtrovať...

Zľavnené produkty

Kozmetické vosky

Včelí vosk žltý 100g

100% čistý a prírodný vosk, ktorý bol filtrovaný a následne peletizovaný, aby sa uľahčila jeho použiteľnosť.Je zmesou rôznych mastných kyselín a je bohatý na mnohé cenné látky, vitamín A a proteíny. Pre svoje ochranné a výživné účinky je častou zložkou kozmetických produktov a používa sa tiež ako prírodné zahusťovadlo - produktom dodáva pevnosť, tuhosť a lesk. Tento univerzálny vosk sa používa v rôznych aplikáciách od starostlivosti o pery až...

2,51 € s DPH
Včelí vosk žltý 250g

100% čistý a prírodný vosk, ktorý bol filtrovaný a následne peletizovaný, aby sa uľahčila jeho použiteľnosť.Je zmesou rôznych mastných kyselín a je bohatý na mnohé cenné látky, vitamín A a proteíny. Pre svoje ochranné a výživné účinky je častou zložkou kozmetických produktov a používa sa tiež ako prírodné zahusťovadlo - produktom dodáva pevnosť, tuhosť a lesk. Tento univerzálny vosk sa používa v rôznych aplikáciách od starostlivosti o pery až...

5,69 € s DPH
Včelí vosk žltý 500g

100% čistý a prírodný vosk, ktorý bol filtrovaný a následne peletizovaný, aby sa uľahčila jeho použiteľnosť.Je zmesou rôznych mastných kyselín a je bohatý na mnohé cenné látky, vitamín A a proteíny. Pre svoje ochranné a výživné účinky je častou zložkou kozmetických produktov a používa sa tiež ako prírodné zahusťovadlo - produktom dodáva pevnosť, tuhosť a lesk. Tento univerzálny vosk sa používa v rôznych aplikáciách od starostlivosti o pery až...

10,55 € s DPH
Včelí vosk biely 100g

100% čistý a prírodný vosk, ktorý bol filtrovaný a následne peletizovaný, aby sa uľahčila jeho použiteľnosť. Rozdiel oproti žltému včeliemu vosku spočíva v tom, že bol jemne rafinovaný, aby sa odstránilo jeho charakteristické žlté zafarbenie.Je zmesou rôznych mastných kyselín a je bohatý na mnohé cenné látky, vitamín A a proteíny. Pre svoje ochranné a výživné účinky je častou zložkou kozmetických produktov a používa sa tiež ako prírodné...

3,09 € s DPH
Včelí vosk biely 250g

100% čistý a prírodný vosk, ktorý bol filtrovaný a následne peletizovaný, aby sa uľahčila jeho použiteľnosť. Rozdiel oproti žltému včeliemu vosku spočíva v tom, že bol jemne rafinovaný, aby sa odstránilo jeho charakteristické žlté zafarbenie.Je zmesou rôznych mastných kyselín a je bohatý na mnohé cenné látky, vitamín A a proteíny. Pre svoje ochranné a výživné účinky je častou zložkou kozmetických produktov a používa sa tiež ako prírodné...

6,49 € s DPH
Včelí vosk biely 500g

100% čistý a prírodný vosk, ktorý bol filtrovaný a následne peletizovaný, aby sa uľahčila jeho použiteľnosť. Rozdiel oproti žltému včeliemu vosku spočíva v tom, že bol jemne rafinovaný, aby sa odstránilo jeho charakteristické žlté zafarbenie.Je zmesou rôznych mastných kyselín a je bohatý na mnohé cenné látky, vitamín A a proteíny. Pre svoje ochranné a výživné účinky je častou zložkou kozmetických produktov a používa sa tiež ako prírodné...

12,29 € s DPH
Kandelilový vosk 50g

Kandelilový vosk je rastlinný vosk vyrábaný z listov Candelilla pestovanej v Mexiku. Patrí medzi mäkšie vosky, ktoré sa ľahko používajú pri výrobe kozmetických produktov - predovšetkým telových masiel, balzamov na pery, rúžov a tiež sviečok. Produktom dodáva pevnosť, tuhosť a lesk. Je vhodný ako prírodná alternatíva ku včeliemu vosku. INCI: EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAXCAS: 8006-44-8 Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.Viac informácií...

2,99 € s DPH
Kandelilový vosk 100g

Kandelilový vosk je rastlinný vosk vyrábaný z listov Candelilla pestovanej v Mexiku. Patrí medzi mäkšie vosky, ktoré sa ľahko používajú pri výrobe kozmetických produktov - predovšetkým telových masiel, balzamov na pery, rúžov a tiež sviečok. Produktom dodáva pevnosť, tuhosť a lesk. Je vhodný ako prírodná alternatíva ku včeliemu vosku. INCI: EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAXCAS: 8006-44-8 Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.Viac informácií...

5,29 € s DPH
Jojobový vosk 50g

Jojobový vosk sa vyrába pomocou hydrogenácie za použitia nezmydelniteľnej látky jojobového oleja. Kozmetickým výrobkom poskytuje súdržnú konzistenciu, tvrdosť a povrchový lesk, preto je vhodnou a spoľahlivou prísadou predovšetkým v prípravkoch starostlivosti o pery, voskoch na vlasy, sviečkach a pleťových maskách. INCI: SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL & HYDROGENATED VEGETABLE OIL (NON GM SOYABEAN OIL)CAS: 90045-98-0 / 68334-28-1 Surovina na...

2,31 € s DPH
Jojobový vosk 100g

Jojobový vosk sa vyrába pomocou hydrogenácie za použitia nezmydelniteľnej látky jojobového oleja. Kozmetickým výrobkom poskytuje súdržnú konzistenciu, tvrdosť a povrchový lesk, preto je vhodnou a spoľahlivou prísadou predovšetkým v prípravkoch starostlivosti o pery, voskoch na vlasy, sviečkach a pleťových maskách. INCI: SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL & HYDROGENATED VEGETABLE OIL (NON GM SOYABEAN OIL)CAS: 90045-98-0 / 68334-28-1 Surovina na...

4,12 € s DPH
Zobraziť 1 - 10 z 10 produktov