Nedostupná kategória

Filtrovať...

Objem
Spôsob získavania
Cena
Filtrovať...

Oleje

produktov na stránke
Mandľový olej RAF 150ml

Kvalitný rastlinný olej rafinovaný. Je bohatým zdrojom omega-6 mastných kyselín, vitamínov (A, B1, B2, B6 a E) a minerálov. Patrí medzi základné nosné oleje v kozmetike. Často sa používa ako masážny olej.  INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil  CAS: 8007-69-0 / 90320-37-9  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

2,45 € s DPH
Mandľový olej RAF 1L

Kvalitný rastlinný olej rafinovaný. Je bohatým zdrojom omega-6 mastných kyselín, vitamínov (A, B1, B2, B6 a E) a minerálov. Patrí medzi základné nosné oleje v kozmetike. Často sa používa ako masážny olej.  INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil  CAS: 8007-69-0 / 90320-37-9  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

10,85 € s DPH
Mandľový olej RAF 500ml

Kvalitný rastlinný olej rafinovaný. Je bohatým zdrojom omega-6 mastných kyselín, vitamínov (A, B1, B2, B6 a E) a minerálov. Patrí medzi základné nosné oleje v kozmetike. Často sa používa ako masážny olej.  INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil  CAS: 8007-69-0 / 90320-37-9  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

5,80 € s DPH
Nechtíkový olej 100ml

Kvalitný rastlinný olej v BIO/organickej kvalite získaný infúziou kvetu nechtíka lekárskeho do bio slnečnicového oleja. Napomáha hojiť, regenerovať a hydratovať poškodenú pokožku, odreniny, popáleniny, upokojuje kožu po bodnutí hmyzom. Je vhodný aj na citlivú a na jemnú detskú pokožku. INCI: CALENDULA OFFICINALIS FLOWER & HELIANTHUS ANNUS SEED OIL  CAS: 84776-23-8 & 8001-21-6  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

3,90 € s DPH
Nimbový olej LZS 100 ml
Nie je skladom
Nie je skladom
Nimbový olej LZS 100ml

Kvalitný rastlinný olej lisovaný za studena. Je bohatý na mastné kyseliny, živiny a karotenoidy. Je výbornou zložkou vlasovej kozmetiky.  INCI: MELIA AZADIRACHTA SEED OIL CAS: 8002-65-1 / 90063-92-6 Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

2,45 € s DPH
Olej zo pšeničných klíčkov RAF 100ml

Kvalitný rastlinný olej rafinovaný. Je bohatý na esenciálne mastné kyseliny, kyselinu listovú, vitamíny B a E a fosfor, vďaka čomu má výborné antioxidačné a anti-aging účinky. Hydratuje, chráni a regeneruje suchú, popraskanú a podráždenú pokožku. Je účinnou zložkou vlasovej kozmetiky.  INCI: Triticum Vulgare Germ Oil  CAS: 68917-73-7 / 8006-95-9  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

2,90 € s DPH
Ostropestrecový olej LZS 150ml

Kvalitný rastlinný olej lisovaný za studena, nazývaný tiež bodliakový olej. Je bohatý na polynenasýtené mastné kyseliny, predovšetkým kyselinu linolovú. Obsahuje komplex bioflavonoidov.  INCI: Silybum Marianum Seed oil  CAS: 84604-20-6  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

1,65 € s DPH
Ostropestrecový olej LZS 500ml

Kvalitný rastlinný olej lisovaný za studena, nazývaný tiež bodliakový olej. Je bohatý na polynenasýtené mastné kyseliny, predovšetkým kyselinu linolovú. Obsahuje komplex bioflavonoidov.  INCI: Silybum Marianum Seed oil  CAS: 84604-20-6  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

4,55 € s DPH
Ricínový olej LZS 1L

Kvalitný rastlinný olej lisovaný za studena. Má vysoký podiel kyseliny ricínoolejovej, vďaka čomu je vhodný na suchú pokožku, pretože ju dostatočne zvláčňuje. Blahodarne pôsobí na rast a kvalitu vlasov a obočia. Zlepšuje pevnosť nechtov a pomáha zabraňovať ich lámaniu. Je pomerne hustý, preto sa často používa v kombinácii s inými olejmi.  INCI: Ricinus Communis Seed Oil  CAS: 8001-79-4  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile...

9,40 € s DPH
Ricínový olej LZS 150ml

Kvalitný rastlinný olej lisovaný za studena. Má vysoký podiel kyseliny ricínoolejovej, vďaka čomu je vhodný na suchú pokožku, pretože ju dostatočne zvláčňuje. Blahodarne pôsobí na rast a kvalitu vlasov a obočia. Zlepšuje pevnosť nechtov a pomáha zabraňovať ich lámaniu. Je pomerne hustý, preto sa často používa v kombinácii s inými olejmi.  INCI: Ricinus Communis Seed Oil  CAS: 8001-79-4  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile...

1,85 € s DPH
Ricínový olej LZS 5L

Kvalitný rastlinný olej lisovaný za studena. Má vysoký podiel kyseliny ricínoolejovej, vďaka čomu je vhodný na suchú pokožku, pretože ju dostatočne zvláčňuje. Blahodarne pôsobí na rast a kvalitu vlasov a obočia. Zlepšuje pevnosť nechtov a pomáha zabraňovať ich lámaniu. Je pomerne hustý, preto sa často používa v kombinácii s inými olejmi.  INCI: Ricinus Communis Seed Oil  CAS: 8001-79-4  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile...

42,30 € s DPH
Ricínový olej LZS 500ml

Kvalitný rastlinný olej lisovaný za studena. Má vysoký podiel kyseliny ricínoolejovej, vďaka čomu je vhodný na suchú pokožku, pretože ju dostatočne zvláčňuje. Blahodarne pôsobí na rast a kvalitu vlasov a obočia. Zlepšuje pevnosť nechtov a pomáha zabraňovať ich lámaniu. Je pomerne hustý, preto sa často používa v kombinácii s inými olejmi.  INCI: Ricinus Communis Seed Oil  CAS: 8001-79-4  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile...

5,45 € s DPH
Zobraziť 13 - 24 z 48 produktov