Filtrovať...

Objem
Typ vône
Použitie do sviečok
Cena
Filtrovať...

Sladká vôňa

produktov na stránke
  • Výhodné balenie
Sladký melón s kiwi - parfumová kompozícia 100ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.  Vôňa: sladká, melónová, tropická, kiwi INCI: parfum UFI: 7N95-R9NA-F00X-V352 Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

10,20 € s DPH
  • Výhodné balenie
Vanilka + pomaranč + škorica - antialergický -...

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.  Vôňa: vanilková, pomarančová, škoricová INCI: parfum UFI: 2N79-Y9FE-Q005-U66R  Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

10,20 € s DPH
  • Výhodné balenie
Vanilka - parfumová kompozícia 100ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky.  Vôňa: sladká, vanilková INCI: parfum UFI: EEP6-T9D1-000D-93C6  Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

10,20 € s DPH
  • Výhodné balenie
Vanilka so škoricou - antialergický - parfumová...

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.  Vôňa: vanilková, korenistá, škoricováINCI: parfum UFI: S7G6-C9PE-X00R-PHDJ  Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

10,20 € s DPH
  • Výhodné balenie
Višňa + marcipán - parfumová kompozícia 100ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok. Vôňa: višňová, marcipánová, korenistá INCI: parfum UFI: WDT3-X9MC-D006-A329 Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

10,20 € s DPH
  • Výhodné balenie
Žuvačka - antialergický - parfumová kompozícia...

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok. Vôňa: sladká, ovocná    INCI: parfum UFI: 4UR5-89HU-000K-1E9Q Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

10,20 € s DPH
  • Výhodné balenie
Vanilkové mlieko - parfumová kompozícia 100ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov.Surovina na výrobu kozmetiky.  Vôňa: sladká, vanilková, mliečna INCI: parfum UFI: D2U6-49NF-J003-1HTP  Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

10,20 € s DPH
Sada parfumových kompozícií SLADKÁ - 3x10ml

Sada obsahuje parfumové kompozície:  1 x kokos 10ml 1 x vanilka 10ml 1 x med 10ml Parfumová kompozícia– koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov.  Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok. INCI: parfum  Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

3,70 € s DPH
Zobraziť 61 - 68 z 68 produktov