Vitamín E - acetát 12g Väčší náhľad

Vitamín E - acetát 12g

0792

Vitamín E - acetát 12g, na kozmetické využitie

surovina na výrobu kozmetiky

Viac detailov

Skladom

1,73 € s DPH

Viac informácií

INCI
Tocopheryl Acetate
CAS
7695-91-2
Charakteristika
Vitamín E je aktívna zložka na použitie v kozmetických výrobkoch určených na pokožku a vlasy. Je účinným antioxidantom a má výborné hydratačné účinky.
Vzhľad: číra viskózna olejovitá kvapalina
Farba: bezfarebná alebo slabo zeleno-žltá
Vôňa: takmer bez zápachu
Hustota (20ºC): 0.95-0.96 g/cm³
Rozpustnosť: nerozpustný vo vode; miešateľný s uhľovodíkmi, alkoholom, tukmi a olejmi
Účinky v kozmetike
  • Vitamín E sa často pridáva do kozmetických prípravkov pre svoje širokospektrálne účinky.
  • Je účinným antioxidantom, ktorý chráni bunky pred voľnými radikálmi, spomaľuje proces starnutia buniek a tkanív, omladzuje pokožku, zamedzuje tvorbe vrások, podporuje regeneráciu pokožky vystavenej slnečnému žiareniu.
  • Má hydratačné účinky, vyhladzuje štruktúru pleti, zabezpečuje jej elasticitu.
  • Pôsobí protizápalovo, upokojuje podráždenú pokožku po epilácii alebo po opaľovaní.
  • Svojimi konzervačnými účinkami predlžuje trvanlivosť kozmetických produktov obsahujúcich oleje.
  • Je vhodný najmä na suchú a zrelú pleť a na namáhanú pokožku.
Použitie v kozmetických produktoch
Produkty starostlivosti o pokožku, vlasy a nechty: napr. pleťové krémy, pleťové vody, telové krémy a mlieka, opaľovacia kozmetika, mydlá, sprchovacie gély, vlasové kondicionéry, rúže a balzamy na pery, očné tiene, laky a kúry na nechty atď.

Balenie
v plastovej fľaštičke s kvapkátkom
Upozornenie
Produktovú špecifikáciu a kartu bezpečnostných údajov si môžete stiahnuť v záložke "K stiahnutiu".
Súvisiace recepty na našom blogu

Prírodná výživná riasenka

Pleťové olejové sérum

Telový krém s bylinkami

Avokádové telové maslo
Citrusovo-medovkový balzam na pery
Krém alebo mlieko na opaľovanie s SPF
Maslové masážne kocky

K stiahnutiu