Glycerín 99,5% 200ml Väčší náhľad

Glycerín rastlinný 99% 200ml

0794

Glycerín rastlinného pôvodu, glycerol 99 % 200 ml, farmaceutická kvalita

surovina na výrobu kozmetiky

Viac detailov

Skladom

1,35 € s DPH

Viac informácií

INCI

Glycerin

CAS
56-81-5
Vzhľad: sirupovitá kvapalina
Farba: bezfarebná, číra
Vôňa: bez zápachu
Hustota (20 oC): cca 1.26 g.cm-3
Rozpustnosť: rozpustný vo vode
Bod topenia: cca 18 oC
Bod varu: 290 oC
Bod vznietenia: 400 oC
Účinky v kozmetike
  • Má hydratačné a zvláčňujúce vlastnosti. Vytvára ochrannú bariéru pokožky a v správnom pomere pomáha udržiavať vlhkosť pokožky. 
  • Je vhodný ako prísada do hydratačných krémov, mydiel, pleťovej vody, šampónov na suché, poškodené a namáhané vlasy. 
  • Dôležitá je správna koncentrácia, pretože produkty s vysokým obsahom glycerínu (nad 10 %) majú opačný efekt – stiahnu vodu z hlbších vrstiev pokožky na povrch, a tým vysušia pokožku zvnútra.
Použitie v kozmetických produktoch
starostlivosť o pleť, pokožku, ruky, pery, vlasy: napr. telové krémy, krémy na ruky, pleťové vody, hydratačné gély, šampóny, sprchové gély, mydlá, balzamy a lesky na pery atď.
Balenie
v plastovej fľaši so šróbovacím uzáverom
Upozornenie
Produktovú špecifikáciu, kartu bezpečnostných údajov a certifikát z analýzy s dátumom minimálnej trvanlivosti ku konkrétnej šarži si môžete stiahnuť v záložke "Dokumenty".

Súvisiace recepty na našom blogu

Dezinfekcia

Masky na tvár

Parfumová voda

K stiahnutiu