Vážení zákazníci,

vzhľadom k exponovanému predvianočnému obdobiu

je aktuálna doba expedície objednávky

do 3 pracovných dní od jej prijatia.

Ďakujeme za pochopenie. 

Zavrieť
Lanolín kozmetický 100g Väčší náhľad

Lanolín bezvodý kozmetický 100g

0895

Tuk získaný z ovčej vlny. Má zmäkčujúci, zvlhčujúci ochranný a kondicionačný účinok na pokožku a vlasy. Krémom dodáva mastnú, bohatú štruktúru.
INCI: Lanolin
CAS: 8006-54-0
surovina na výrobu kozmetiky
Viac informácií v detaile produktu.

Viac detailov

Skladom

3,89 € s DPH

Viac informácií

INCI
Lanolin
CAS
8006-54-0
EINECS
232-348-6
Charakteristika
Bezvodý lanolín je tuk získaný z ovčej vlny. Je zložený z esterov mastných kyselín.
Vzhľad: mazľavá hmota
Farba: žltá
Vôňa: charakteristická
Bod topenia: 38 -44 oC
Bod vzplanutia: 276 oC
Účinky v kozmetike
  • V kozmetike sa využíva pre svoje zmäkčujúce, zjemňujúce, hydratačné, ochranné a ošetrujúce vlastnosti.
  • Krémom dodáva mastnú, bohatú štruktúru..
  • Ľahko sa vstrebáva do pokožky, preto je vhodný na suchú, citlivú alebo namáhanú pokožku, popraskanú kožu a pery. Na pokožke vytvára ochrannú bariéru.
  • Pre svoje hydratačné a zvláčňujúce účinky je vhodný na suché alebo namáhané vlasy
Použitie v kozmetických produktoch
Starostlivosť o pokožku, pleť, pery, vlasy: napr. pleťové krémy, telové krémy a balzamy, pleťové vody, opaľovacia kozmetika, mydlá, vlasové kúry, prípravky na holenie, rúže a balzamy na pery, detská kozmetika atď.
Krajina pôvodu
Balenie
v plastovom kelímku
Upozornenie
Produktovú špecifikáciu a kartu bezpečnostných údajov si môžete stiahnuť v záložke "K stiahnutiu".

K stiahnutiu