Kozmetické suroviny

Zobrazené produkty

Lanolín kozmetický 100g Väčší náhľad

Lanolín kozmetický 100g

0895

Lanolín kozmetický; 100g
surovina na výrobu kozmetiky

Viac detailov

Skladom

3,89 €

Viac informácií

INCI
Lanolin

CAS
8006-54-0

Charakteristika
Bezvodý lanolín je tuk získaný z ovčej vlny, ktorý obsahuje menej ako 25 % vody. Je zložený z esterov mastných kyselín.

Vzhľad: mazľavá hmota
Farba: žltá
Vôňa: charakteristická
Rozpustnosť: vo vode nerozpustný; rozpustný v etyl acetáte, chloroforme, éteri, horúcom etanole
Bod topenia: 38 - 44 oC

Účinky v kozmetike
  • V kozmetike sa využíva pre svoje zmäkčujúce, zjemňujúce, hydratačné, ochranné a ošetrujúce vlastnosti.
  • Ľahko sa vstrebáva do pokožky, preto je vhodný na suchú, citlivú alebo namáhanú pokožku, popraskanú kožu a pery. Na pokožke vytvára ochrannú bariéru.
  • Pre svoje hydratačné a zvláčňujúce účinky je vhodný na suché alebo namáhané vlasy.

Použitie v kozmetických produktoch
Starostlivosť o pokožku, pleť, pery, vlasy: napr. pleťové krémy, telové krémy a balzamy, opaľovacia kozmetika, mydlá, vlasové kúry, rúže a balzamy na pery atď.

Balenie
v plastovom kelímku

Upozornenie
Produktovú špecifikáciu a kartu bezpečnostných údajov si môžete stiahnuť v záložke "K Stiahnutiu".

K stiahnutiu