Tekutý hodváb Väčší náhľad

Tekutý hodváb 35ml

0933

Tekutý hodváb - hodvábny proteín, 35ml

surovina na výrobu kozmetiky

Viac detailov

Skladom

3,17 € s DPH

Viac informácií

INCI
Hydrolyzed Silk
CAS
96690-41-4
Charakteristika
Tekutý hodváb má biologický pôvod, získava sa kontrolovanou hydrolýzou z fibroinu. Používa sa ako aktívna biologická prísada rôznych kozmetických prípravkov určených na staroslivosť o pokožku, vlasy a nechty. Predstavuje viacúčelové kondicionačné činidlo.
Vzhľad: číra tekutina
Farba: žltá až jantárová
Vôňa: charakteristická
Rozpustnosť: rozpustný vo vode
pH: 5 – 7,5
Konzervanty: zmes 0,5% Phenoxyethanol (CAS: 122-99-6) a Ethylhexylglycerin (CAS: 70445-33-9), 0,1% Imidazolidinyl urea (CAS: 39236-46-9)
Účinky v kozmetike
  • Pre svoje antistatické, filmotvorné, hydratačné, zmäkčujúce, regeneračné, ochranné a kondicionačné vlastnosti je častou zložkou rôznych kozmetických prípravkov.
  • Obsahuje voľné aminokyseliny, ktoré pomáhajú zadržiavať vlhkosť v pokožke a vo vlasoch.
  • Na pokožke a vo vlasoch vytvára zvláčňujúcu ochrannú bariéru, čím pomáha odvrátiť nepriaznivý vplyv vonkajšieho prostredia.
  • Je obľúbenou zložkou vlasovej kozmetiky. Obsiahnuté voľné aminokyseliny prenikajú do vlasového vlákna a zadržiavajú vlhkosť v pokožke aj vo vlasoch. Vlasy aj vlasovú pokožku regeneruje, zlepšuje poddajnosť vlasov a zvyšuje ich lesk.
  • Intenzívne regeneruje a hydratuje pokožku, dodáva jej hebkosť, pružnosť a vitalitu.
Použitie v kozmetických produktoch
pleťové krémy a mlieka, pleťové vody, telové krémy, sprchové gély, mydlá, vlasová kozmetika, starostlivosť o ruky a nechty, dekoratívna kozmetika atď.
šampóny a čistiace prostriedky určené pre domáce zvieratá
Doporučené dávkovanie
2 – 5 %
Krajina pôvodu
Balenie
v plastovej fľaštičke s kvapátkom
Upozornenie
Produktovú špecifikáciu a kartu bezpečnostných údajov si môžete stiahnuť v záložke "K stiahnutiu".
Súvisiace recepty na našom blogu

Bio šampón s uhorkovo-melónovou vôňou

K stiahnutiu