Urea - močovina 100g Väčší náhľad

Urea - močovina 100g

0957

Urea - močovina, 100g

surovina na výrobu kozmetiky

Viac detailov

Skladom

0,75 € s DPH

Viac informácií

INCI

Urea

CAS
57-13-6
Charakteristika
Močovina - urea je prírodná hydratačná látka, ktorá sa prirodzene vyskytuje v zdravej koži.
V kozmetike sa využíva hlavne pre svoj intenzívny hydratačný, zmäkčujúci a regeneračný účinok.
Vzhľad: granulky
Farba: biela
Vôňa: mierna, pripomínajúca čpavok
Hustota (20 oC): 1,335 g.cm-3
Rozpustnosť: rozpustná vo vode a tiež v acetóne, ethanole, glycerole
pH: 9,2 – 9,5
Bod topenia: 133 oC
Účinky v kozmetike
  • Reguluje hydratáciu pokožky, viaže vodu v horných vrstvách kože, čím poskytuje pokožke potrebnú mieru hydratácie na dlhšiu dobu. Obnovuje pružnosť a jemnosť pokožky. Má exfoliačné (vyhladzujúce) a antibakteriálne vlastnosti.
  • Posilňuje ochrannú bariéru pokožky, pomáha obnovovať a regenerovať kožné bunky.
  • Hydratuje a účinne zmäkčuje suchú, tvrdú, popraskanú a šupinatú pokožku, zabraňuje jej ďalšiemu vysúšaniu. Intenzívna starostlivosť pre suché lakte, kolená a päty.
  • Vhodná aj na citlivú a atopickú pokožku.
  • Účinne regeneruje a chráni namáhanú pokožku. Vhodná na ošetrenie mozolov a otlakov na nohách a rukách.
  • Môže byť použitá aj na mastnú a zmiešanú pleť, pretože nevyvoláva nadmernú tvorbu kožného mazu.
  • Je pokožkou veľmi dobre tolerovaná.
Použitie v kozmetických produktoch
telové krémy a mlieka, pleťové krémy, krémy na ruky, krémy na chodidlá, mydlá, sprchové gély, telové kúpele, šampóny na vlasy, kondicionéry, dezodoranty, opaľovacia kozmetika, prípravky po holení a depilácii, dekoratívna kozmetika, zubné pasty atď.
Balenie
v plastovom vrecku
Upozornenie
Produktovú špecifikáciu a kartu bezpečnostných údajov si môžete stiahnuť v záložke "K stiahnutiu".

 

 

 

K stiahnutiu