Kyselina hyalurónová 1% Väčší náhľad

Kyselina hyaluronová - 1% 35ml

0961

Kyselina hyaluronová je známa svojou schopnosťou viazať na seba vodu v pokožke a účinne ju hydratovať, vyhladzovať a zvyšovať jej elasticitu. Regeneruje a revitalizuje pokožku a má výrazné anti-aging účinky.

INCI

Sodium hyaluronate

CAS

9067-32-7
surovina na výrobu kozmetiky
Viac informácií v detaile produktu.

Viac detailov

Skladom

4,67 € s DPH

Viac informácií

INCI

Sodium hyaluronate


CAS

9067-32-7

Charakteristika:


Roztok vysokomolekulárnej kyseliny hyalurónovej s vysokou 1 % koncentráciou je biotechnologický extrakt získaný fermentáciou z rastlinných substrátov. Kyselina hyaluronová je prirodzenou súčasťou štruktúry ľudskej pokožky, viaže a zadržiava v nej vodu, zlepšuje jej flexibilitu a elasticitu, ale v priebehu života jej obsah v tele klesá, preto je vhodné ju dopĺňať. Kyselina hyaluronová sa považuje v kozmetike za „malý zázrak“ pri omladzovaní pokožky.
Vzhľad: viskózna tekutina
Farba: bezfarebná
Vôňa: charakteristická
Rozpustnosť: rozpustná vo vode, nerozpustná v liehu a v rastlinných a minerálnych olejoch
Viskozita (25 oC): 1000 – 3500 cps
pH: 6,0 – 8,0 
Konzervant: 1,5% phenoxyethanol

Účinky v kozmetike:

  • Má intenzívne hydratačné schopnosti – viaže vodu v pokožke, zabraňuje jej vysúšaniu, zvyšuje pružnosť a elasticitu kože, redukuje existujúce vrásky a zabraňuje vzniku nových, vyhladzuje pokožku a dodáva jej mladistvý vzhľad.
  • Regeneruje kožné bunky, stimuluje tvorbu kolagénu, chráni pokožku pred vonkajšími vplyvmi a účinne blokuje voľné radikály.
  • Urýchľuje hojenie rán, pomáha v boji proti akné, bráni vzniku jaziev a strií. Podporuje zníženie celulitídy.
  • Vhodná na všetky typy pokožky, aj na ekzémovú, podráždenú a problémovú pokožku.
  • Regeneruje kožu po holení, depilácií a slnečnom žiarení.
  • Regeneruje vlasy a nechty.
  • Rýchlo sa vstrebáva do pokožky.
  • Pre svoje účinky je obľúbenou zložkou anti-aging kozmetiky a často sa aplikuje aj v estetickej medicíne.
  • Používa sa na priamu aplikáciu do pokožky alebo ako účinná zložka rôznych kozmetických prípravkov.


Použitie v kozmetických produktoch:

Pleťové krémy, pleťové vody, pleťové masky, očné krémy, telové krémy, krémy na ruky, prípravky po holení a depilácii, prípravky po opaľovaní, sprchové gély, mydlá, vlasová kozmetika, dekoratívna kozmetika atď.

Krajina pôvodu:

Francúzsko

Balenie:

v plastovej fľaštičke s kvapkacím uzáverom

Upozornenie:

Produktovú špecifikáciu a kartu bezpečnostných údajov si môžete stiahnuť v záložke "K stiahnutiu".

Súvisiace recepty na našom blogu

Maska z dolomitského bahna

Ílová pleťová maska

K stiahnutiu