Cocamydopropyl betaine 200ml Väčší náhľad

Cocamydopropyl betaine 200ml

140-1249

Cocamydopropyl betaine je jemný tenzid rastlinného pôvodu - povrchovo aktívna látka vyrobená z kokosového oleja. V kozmetických produktoch sa používa pre svoje čistiace, zahusťovacie, peniace a hydratačné vlastnosti. 

INCI: COCAMIDOPROPYL BETAINE 
CAS: 147170-44-3 

Surovina na výrobu kozmetiky. 
Viac informácií v detaile produktu. 

Viac detailov

Skladom

2,90 € s DPH

Viac informácií

INCI

COCAMIDOPROPYL BETAINE

CAS

147170-44-3

Charakteristika

Tenzidová surovina, povrchovo aktívna látka vyrobená z kokosového oleja. V kozmetických produktoch sa používa pre svoje čistiace, zahusťovacie, peniace a hydratačné vlastnosti. Zvyšuje penivosť iných povrchovo aktívnych látok.

Vzhľad: číra kvapalina

Farba: svetložltá

Vôňa: mierna olejová

Hustota (20oC): 1,05 g/cm3

Rozpustnosť: rozpustný vo vode

pH: 5

Bod topenia: -5 oC

Konzervant: Sodium Benzoate

Účinky v kozmetike

  • Povrchovo aktívne činidlo rastlinného pôvodu, čistidlo, tenzid, penidlo.

  • Zvyšuje peniacu schopnosť kozmetických produktov, zlepšuje kvalitu a stabilitu peny a má čistiace účinky, preto je vhodnou zložkou čistiacej kozmetiky (pleťové čistiace prípravky, vlasové šampóny, tekuté mydlá, sprchové šampóny, peny do kúpeľa atď.).

  • Zvyšuje viskozitu kozmetických produktov a zahusťuje ich.

  • Jemne a efektívne čistí a zároveň hydratuje pleť, pokožku aj vlasy.

  • Vlasovým kondicionérom dodáva antistatické účinky.

  • Aknóznu pleť zbavuje mastnoty.

  • Zvyčajne je pokožkou dobre znášaný.

Použitie v kozmetických produktoch

Čistiace pleťové vody a krémy, tekuté mydlá, sprchové gély, vlasové šampóny, kondicionéry, peny do kúpeľa, telové krémy atď.

Balenie

V plastovej fľaši.

Upozornenie

Produktovú špecifikáciu a kartu bezpečnostných údajov si môžete stiahnuť v záložke "K stiahnutiu".

K stiahnutiu