Kozmetické suroviny

Zobrazené produkty

Rastlinná vazelína 100g Väčší náhľad

Rastlinná vazelína 100g

0965

Rastlinná vazelína, 100g

surovina na výrobu kozmetiky

Viac detailov

Skladom

2,31 €

Viac informácií

INCI

Ricinus Communis Seed Oil (and) Hydrogenated Castor Oil (and) Copernicia CeriferaCera (and) Cera Alba

CAS
8001-79-4 + 8001-78-3 + 8015-86-9 + 8012-89-3
Charakteristika
Rastlinná alternatíva klasickej kozmetickej vazelíny, vyrobená na prírodnej báze, bez konzervačných látok, silikónov, parabénov a bez ropných produktov. Je šetrná k prírode aj k ľudskej pokožke.
Vzhľad: polopriehľadný gél
Farba: biela až slonová kosť
Vôňa: mierna charakteristická
Hustota (25 oC): 0,96 g/cm3
Rozpustnosť: nerozpustná vo vode; rozpustná v olejoch a organických rozpúšťadlách
Bod topenia: 57 - 68 oC
Účinky v kozmetike
  • Obsahuje: ricínový olej, hydrogenovaný ricínový olej, karnaubský vosk a včelí vosk.
  • Ochraňuje pokožku pred nepriaznivými vplyvmi počasia, vytvorí na nej ochranný film a zjemní ju. Vhodná aj na jemné časti tela, napr. pery, ktoré chráni pred vysušením a popraskaním.
  • Premasťuje, zvláčňuje, hydratuje a regeneruje suchú pokožku. Vhodná aj na pokožku rúk, lakťov, kolien, chodidiel atď.
  • Ricínový olej zvyšuje regeneračné a hydratačné účinky prírodnej vazelíny. Karnaubský a včelí vosk obsiahnutý vo vazelíne má hojivé a upokojujúce účinky na pokožku.
  • Zohriatím vazelíny a pridaním peelingového prášku si môžete ľahko vyrobiť prírodný telový alebo pleťový peeling.
Použitie v kozmetických produktoch
krémy na telo, krémy na ruky, krémy na chodidlá, rúže, make up, vlasová kozmetika, peelingy atď.
Balenie
v plastovom kelímku
Upozornenie
Produktovú špecifikáciu a kartu bezpečnostných údajov si môžete stiahnuť v záložke "K stiahnutiu".

K stiahnutiu