Emulgátor BTMS 50g Väčší náhľad

Emulgátor BTMS 100g

140-1299

Samoemulgujúci emulgačný vosk rastlinného pôvodu vyrobený z repkového oleja. Vytvára emulzie typu olej vo vode. Emulgátor, zahusťovadlo a stabilizátor pre rôzne kozmetické produkty. 

INCI: Cetearyl Alcohol (and) Behentrimonium Methosulfate 
CAS: 81646-13-1 

Surovina na výrobu kozmetiky. 
Viac informácií v detaile produktu. 

Viac detailov

Skladom

4,70 € s DPH

Viac informácií

INCI

Cetearyl Alcohol (and) Behentrimonium Methosulfate

CAS

81646-13-1

Charakteristika

Emulgačný vosk rastlinného pôvodu, vyrobený z repkového oleja. Vytvára emulzie typu olej vo vode. Odporúča sa ako multifunkčná zložka celej rady kozmetických produktov určených pre osobnú starostlivosť.

Vzhľad: malé voskovité pastilky

Farba: šedobiela až biela

Vôňa: charakteristická

Relatívna hustota: 0,825 (85 °C)

Rozpustnosť: vo vode rozptýlny

pH: 6,0-7,0, 1% (ako vodný roztok)

Bod topenia: 55 - 65 °C

Účinky v kozmetike

  • Emulgátor, zahusťovadlo a stabilizátor pre rôzne produkty starostlivosti o vlasy a pokožku.

  • Je samoemulgujúci, tj. umožňuje vytvárať stabilné emulzie bez potreby pridania ďalšieho emulgátora alebo stabilizátora.

  • Rastlinný pôvod.

  • Kozmetickým prípravkom dodáva emulziovú konzistenciu, krémy získavajú ľahkú a hodvábnu textúru.

  • Pokožku hydratuje a zjemňuje.

  • Výborný ako zložka vlasových zmývateľných aj nezmývateľných prípravkov – má veľmi dobré kondicionačné vlastnosti, uľahčuje rozčesávanie vlasov, pôsobí antistaticky, vlasy zanecháva hebké a poddajné.

Použitie v kozmetických produktoch

Vlasové šampóny, vlasové kondicionéry, vlasové masky, telové krémy a emulzie, pleťové krémy, pleťové vody, antiperspiranty, dezodoračné tyčinky, dekoratívna kozmetika, opaľovacia kozmetika atď.

Doporučené dávkovanie

1 – 10 %

Krajina pôvodu

USA

Balenie

V plastovom vrecku so zipsom.

Upozornenie

Produktovú špecifikáciu a kartu bezpečnostných údajov si môžete stiahnuť v záložke „K stiahnutiu“.

List

Hmotnosť0,5kg

K stiahnutiu