Xantánová guma 50g Väčší náhľad

Xantánová guma 250g

140-1495

Xantánová guma sa používa ako prísada do kozmetických produktov, ktorá slúži ako zahusťovadlo, stabilizátor emulzie, aj ako zvlhčujúca látka. 

INCI: Xanthan Gum 
CAS: 11138-66-2 

Surovina na výrobu kozmetiky. 
Viac informácií v detaile produktu. 

Viac detailov

Skladom

3,80 € s DPH

Viac informácií

INCI

Xanthan Gum

CAS

11138-66-2

Charakteristika

Xantánová guma sa používa ako prísada do kozmetických produktov, v ktorých slúži ako zahusťovadlo, stabilizátor emulzie, aj ako zvlhčujúca látka. Pri jej výrobe neboli použité geneticky modifikované suroviny.

Vzhľad: prášok

Farba: krémovo biela až krémová

Vôňa: mierna

Rozpustnosť: rozpustná vo vode; s vodou tvorí viskózne roztoky

pH (25 oC): 6 – 8

Účinky v kozmetike

  • Má stabilizačné, zahusťujúce a emulgačné schopnosti – umožňuje zmiešať dve rôzne kvapaliny, ktoré sa inak zmiešať nedajú, napr. olej a vodu.

  • Na pleť má hydratačný účinok.

Použitie v kozmetických produktoch

Telové krémy a mlieka, pleťové krémy a masky, očné gély, tekuté mydlá, sprchové gély, šampóny, laky na vlasy, masážne gély, gély na holenie, dekoratívna kozmetika, zubné pasty atď.

Balenie

V igelitovom vrecku.

Upozornenie

Produktovú špecifikáciu a kartu bezpečnostných údajov si môžete stiahnuť v záložke "K stiahnutiu".

List

Hmotnosť250g

K stiahnutiu