Znížená cena!
  • Zľava týždňa
Metalická červená farba do kozmetiky 10g Väčší náhľad

Metalická červená farba do kozmetiky - MICA 10g

120-0739

Sľudová trblietavá farba na výrobu mydiel a kozmetiky - rúžov, balzamov na pery, pleťovej a dekoratívnej kozmetiky, sprchových gélov, telovej kozmetiky a pod.

Farba je vhodná na výrobu viacfarebného mydla, pretože nemigruje. Je stálofarebná.

INCI: oxidy železaCI 77491, Mica
CAS: 1309-37-1, 12001-26-2

Surovina na výrobu kozmetiky.
Viac informácií v detaile produktu.

Viac detailov

Skladom

1,20 € s DPH

-0,35 €

1,55 €

Viac informácií

INCI

Oxidy železaCI 77491, Mica

CAS

1309-37-1, 12001-26-2

Charakteristika

Metalická červená sľudová trblietavá farba mica vhodná do kozmetiky – vrátane balzámov na pery a očnej kozmetiky.

Vzhľad: púder – trblietavý, kovový

Farba: jasná červená, perleťová

Rozpustnosť: nerozpustná vo vode a v olejoch

Vplyv pH: farba sa nemení vo výrobkoch s vysokým pH

Svetlocitlivosť: táto farba nie je citlivá na svetlo

Prelínanie farieb: táto farba nemigruje, tj. neprelína sa do ďalších vrstiev iných farieb

Výsledok pôsobenia

  • Transparentný základ – vytvorí trblietavý efekt a lesk

  • Nepriehľadný (biely) základ – vytvorí pastelové farby bez lesku

  • Kúpeľová soľ a šumivky – nezafarbí vodu, ale môže vytvoriť jemnú plávajúcu vrstvu

Použitie v kozmetických produktoch

Mydlá, rúže a balzamy na pery, pleťový make-up, očný make-up, telová a pleťová kozmetika, zubné pasty, vlasová kozmetika, laky na nechty atď.

Doporučené dávkovanie:

Rúže – 0,1 - 20 %

Pleťový make-up – 0,1 - 25 %

Očný make-up – 0,1 - 30 %

Lak na nechty – 0,1 - 25 %

Mydlá – 0,1 - 25 %

Zubné pasty – 0,1 – 20 %

Vlasová kozmetika - 0,1 - 30 %

Telová a pleťová kozmetika – 0,01 – 12 %

Krajina pôvodu

Balenie

V plastovej fľaštičke.

Upozornenie

Produktovú špecifikáciu a kartu bezpečnostných údajov si môžete stiahnuť v záložke „K stiahnutiu“.

Súvisiace recepty na našom blogu

Dúhové kúpeľové maslo

Šumivý prášok do kúpeľa

Luxusný trblietavý olej na telo

List

FarbaČervená
Použitie do mydlových hmôtÁno
Použitie do šumiviek a solíÁno
Použitie do tekutých mydiel a sprchových gélovÁno
Použitie do pleťovej kozmetikyÁno
Použitie na očiÁno
Použitie na peryÁno
Nemigrujúca farbaÁno

K stiahnutiu