Znížená cena!
  • Zľava týždňa
MICA oranžová 10g Väčší náhľad

MICA oranžová 10g

120-1725

Sľudová trblietavá farba na výrobu mydiel a kozmetiky - rúžov, balzamov na pery, pleťovej a dekoratívnej kozmetiky, sprchových gélov, telovej kozmetiky a pod.

Farba je vhodná na výrobu viacfarebného mydla, pretože nemigruje. Je stálofarebná.

INCI: Mica, Titanium Dioxide, Iron Oxide Red, Iron Oxide Yellow
CI Number: 77019, 77891, 77491, 77492
CAS: 12001-26-2, 13463-67-7, 1309-37-1, 51274-00-1

Surovina na výrobu kozmetiky.
Viac informácií v detaile produktu.

Viac detailov

Skladom

1,20 € s DPH

-0,35 €

1,55 €

Viac informácií

INCI

Mica, Titanium Dioxide, Iron Oxide Red, Iron Oxide Yellow

CI Number

77019, 77891, 77491, 77492

CAS

12001-26-2, 13463-67-7, 1309-37-1, 51274-00-1

Charakteristika

Sľudový trblietavý prášok vhodný do kozmetiky – vrátane balzamov na pery a očnej kozmetiky.

Vzhľad: púder

Farba: lesklá, oranžová

Priemerná veľkosť častíc: 10 - 60 µm (mikrónov)

Tepelná stabilita: 800 °C

Absorpcia oleja: 50 - 65 %

Rozpustnosť: nerozpustná vo vode

pH: 6,00 - 9,00

Vplyv pH: farba sa nemení vo výrobkoch s vysokým pH

Svetlocitlivosť: táto farba nie je citlivá na svetlo

Prelínanie farieb: táto farba nemigruje, tj. neprelína sa do ďalších vrstiev iných farieb

Výsledok pôsobenia

  • Transparentný základ – vytvorí trblietavý efekt a lesk

  • Nepriehľadný (biely) základ – vytvorí pastelové farby bez lesku

  • Kúpeľová soľ a šumivky – nezafarbí vodu, ale môže vytvoriť jemnú plávajúcu vrstvu

Použitie v kozmetických produktoch

Mydlá, rúže a balzamy na pery, pleťový make-up, očný make-up, telová a pleťová kozmetika, zubné pasty, vlasová kozmetika, laky na nechty atď.

Krajina pôvodu

Balenie

V plastovej fľaštičke so šróbovacím uzáverom.

Upozornenie

Produktovú špecifikáciu a kartu bezpečnostných údajov si môžete stiahnuť v záložke „K stiahnutiu“.

Súvisiace recepty na našom blogu

Dúhové kúpeľové maslo

Šumivý prášok do kúpeľa

Luxusný trblietavý olej na telo

List

Hmotnosť10g
FarbaOranžová
Použitie do mydlových hmôtÁno
Použitie do šumiviek a solíÁno
Použitie do tekutých mydiel a sprchových gélovÁno
Použitie do pleťovej kozmetikyÁno
Použitie na očiÁno
Použitie na peryÁno
Nemigrujúca farbaÁno

K stiahnutiu