Olej z čiernej rasce 35ml Väčší náhľad

Olej z čiernej rasce LZS 35ml

1159

Kvalitný rastlinný olej lisovaný za studena. Vysoko výživný olej bohatý na esenciálne mastné kyseliny, predovšetkým kyselinu linolovú. Upokojuje a regeneruje podráždenú a poškodenú pokožku, pôsobí protizápalovo. Ľahko sa vstrebáva do pokožky. 
INCI: Nigella Sativa (Black Cumin) Seed Oil 
CAS: 90064-32-7 
Surovina na výrobu kozmetiky 
Viac informácií v detaile produktu. 

Viac detailov

Skladom

2,29 € s DPH

Viac informácií

INCI
Nigella Sativa (Black Cumin) Seed Oil
CAS
90064-32-7
EINECS

290-094-1

Charakteristika
Olej z čiernej rasce sa získava zo semien rastliny černušky siatej (Nigella sativa) lisovaním za studena.

Vzhľad: číra olejová kvapalina
Farba: tmavožltá až zelenohnedá
Vôňa: charakteristická korenistá
Hustota (20°C): 0.911 - 0.935
Rozpustnosť: rozpustný vo vode a v alkohole

Účinky v kozmetike
  • Je bohatý na esenciálne mastné kyseliny, obsahuje vitamíny, aminokyseliny a flavonoidy, ktoré majú priaznivé účinky na pokožku.
  • Poskytuje hlbokú a trvalú hydratáciu pokožky a dôkladne ju regeneruje.
  • Má anti-aging vlastnosti, pomáha eliminovať príznaky starnutia pokožky a redukovať jemné vrásky.
  • Je vhodný na problematickú a inak narušenú pleť, neupcháva póry, pôsobí protizápalovo a ako prírodné antihistaminikum.

Použitie v kozmetických produktoch
mydlá, pleťové vody, vlasové prípravky, telové i pleťové krémy, balzamy na pery a pod.

Krajina pôvodu
Izrael alebo Egypt

Balenie
v plastovej fľaši

Upozornenie
Upozorňujeme, že ide o prírodný produkt, tj. môžu existovať rozdiely vo farbe a vôni v závislosti od konkrétnej šarže.
Produktovú špecifikáciu a kartu bezpečnostných údajov si môžete stiahnuť v záložke „K Stiahnutiu“.

List

Objem35ml
Spôsob získavaniaLisovaný za studena

K stiahnutiu