Vážení zákazníci,

vzhľadom k exponovanému predvianočnému obdobiu

je aktuálna doba expedície objednávky

do 3 pracovných dní od jej prijatia.

Ďakujeme za pochopenie. 

Zavrieť
Balvníkový olej 100 ml Väčší náhľad

Bavlníkový olej RAF 100ml

1210

Kvalitný rastlinný olej rafinovaný. Je bohatý na vitamín E a kyseliny palmitovú, linolovú a olejovú, vďaka čomu výborne hydratuje aj suchú a zrelú pokožku. Vzhľadom na to, že je bez vône, je vhodným nosným olejom pre výrobu širokej škály kozmetických produktov, od vlasových šampónov až po telové krémy. 
INCI: Gossypium Herbaceum 
CAS: 800–29-4 
surovina na výrobu kozmetiky 
Viac informácií v detaile produktu. 

Viac detailov

Skladom

1,89 € s DPH

Viac informácií

INCI
Gossypium Herbaceum
CAS
800–29-4
EINECS
232–280–7
Charakteristika
Bavlníkový olej sa získava lisovaním zo semien bavlníka, vedľajšieho produktu pri výrobe bavlny a následne sa rafinuje.
Vzhľad: číra olejová kvapalina
Farba: svetložltá
Vôňa: bez vône
Hustota: 0.915 - 0.925
Rozpustnosť: vo vode nerozpustný
Účinky v kozmetike
  • Je bohatý na vitamín E, kyseliny palmitovú, linolovú a olejovú.
  • Má vynikajúce hydratačné účinky, preto je veľmi vhodný hlavne pre suchú a hrubú pokožku, zanecháva ju hebkú a jemnú.
  • Obsahuje prirodzený UV filter, preto je vhodný do opaľovacej kozmetiky.
  • Je účinný proti vráskam a má dobré čistiace vlastnosti.
  • U mydiel vyrábaných za studena pomáha vytvárať rýchlu a trvalú penu.
  • Je bez arómy, vďaka čomu je vhodným nosným olejom.
  • Neobsahuje parabény, konzervačné látky ani farbivá.
Použitie v kozmetických produktoch
mydlá, čistiace emulzie, vlasové prípravky, pleťové a telové krémy, krémy na opaľovanie atď.
Krajina pôvodu
Francúzsko
Balenie
v plastovej fľaši
Upozornenie
Upozorňujeme, že ide o prírodný produkt, t.j. môžu existovať rozdiely vo farbe a vôni v závislosti od konkrétnej šarže.
Produktovú špecifikáciu a kartu bezpečnostných údajov si môžete stiahnuť v záložke „K stiahnutiu“.

List

Objem100ml
Spôsob získavaniaRafinovaný

K stiahnutiu