Znížená cena! Malinový olej LZS 35 ml Väčší náhľad

Malinový olej LZS 100ml

1236

Olej z malinových zrniečok lisovaný za studena; 100 ml
surovina na výrobu kozmetiky

Viac detailov

Skladom

6,89 €

-2,48 €

9,37 €

Viac informácií

INCI 
Rubus Idaeus Seed Oil
CAS
3817-18-28-1

Charakteristika
Malinový olej sa získava z malinových zrniečok lisovaním za studena, vďaka čomu si zachováva vysoký podiel všetkých živín.

Vzhľad: olejová kvapalina
Farba: zlatožltá
Vôňa: charakteristická
Hustota: 0.920 – 0.940
Bod vzplanutia: >280°C
Rozpustnosť: vo vode nerozpustný
Účinky v kozmetike
  • Má vynikajúce antioxidačné vlastnosti vďaka vysokému obsahu vitamínov A a E.
  • Je bohatý na esenciálne mastné kyseliny.
  • Poskytuje pokožke ochranu, regeneruje ju a súčasne ju skvele hydratuje.
  • Funguje ako prírodný UV filter.
  • Zlepšuje elasticitu pokožky, redukuje jemné linky a predčasné vrásky.
  • Má protizápalové účinky.
  • Je ideálny pre suchú pleť.
  • Môže sa použiť aj ako súčasť masážnych olejov.
  • Udržuje zdravú pokožku hlavy, vlasy vyživuje, dodáva im pružnosť a krásny lesk.
  • Pomáha pri vypadávaní vlasov a podporuje rast nových vlasov.

Použitie v kozmetických produktoch
mydlá, pleťové krémy, telové mlieka, balzamy na pery, vlasové prípravky a pod.

Krajina pôvodu
Kanada, vyrobený vo Veľkej Británii

Balenie
v plastovej fľaške s kvapkadlom

Upozornenie
Upozorňujeme, že ide o prírodný produkt, tj. môžu existovať rozdiely vo farbe a vôni v závislosti od konkrétnej šarže. Prípadná usadenina nie je na závadu, keďže ide o čisto prírodný, za studena lisovaný olej.
Produktovú špecifikáciu a kartu bezpečnostných údajov si môžete stiahnuť v záložke „K Stiahnutiu“.

List

Objem100ml
Spôsob získavaniaLisovaný za studena

K stiahnutiu