Moringový olej LZS 35 ml Väčší náhľad

Moringový olej LZS 100ml

060-1421

Kvalitný rastlinný olej lisovaný za studena. Je bohatý na bielkoviny, esenciálne mastné kyseliny, minerály, vitamíny, antioxidanty, cytokiníny a ďalšie živiny. Je vhodnou zložkou anti-aging prípravkov a prípravkov po opaľovaní. 

INCI: MORINGA OLEIFERA SEED OIL 
CAS: 93165-54-9 

Surovina na výrobu kozmetiky. 
Viac informácií v detaile produktu. 

Viac detailov

Skladom

8,20 € s DPH

Viac informácií

INCI

MORINGA OLEIFERA SEED OIL

CAS

93165-54-9

EINECS

296-941-1

Charakteristika

Moringový olej sa získava zo semien stromu Moringa Oleifera lisovaním za studena, vďaka čomu si zachováva vysoký podiel všetkých živín a svoje unikátne zloženie mastných kyselín. Moringa sa nazýva aj „zázračný strom“, je bohatým zdrojom bielkovín, minerálov a vitamínov. Jej blahodarné účinky na pokožku poznali už starí Egypťania a čoraz väčšej obľube sa teší aj v modernej prírodnej kozmetike.

Vzhľad: olejová kvapalina

Farba: svetlá žltozelená

Vôňa: charakteristická

Bod vzplanutia: > 280 °C

Rozpustnosť: vo vode nerozpustný

Účinky v kozmetike

  • Svojím bohatým nutričným profilom prináša mnoho benefitov pre zdravie a krásu pokožky. Je bohatý na bielkoviny, esenciálne mastné kyseliny, minerály, vitamíny, antioxidanty, cytokiníny a ďalšie výživné látky.

  • Má silné antioxidačné účinky, ochraňuje tkanivá pokožky pred poškodením voľnými radikálmi, čím účinne napomáha proti starnutiu pokožky. Podporuje tvorbu nových kožných buniek, eliminuje vznik vrások, obnovuje vitalitu a pružnosť pleti a vyrovnáva jej farebný tón.

  • Pokožku dôkladne čistí, preniká hlboko do pokožky a účinne ju hydratuje, pričom na nej nezanecháva mastný film.

  • Je výborný na všetky typy pleti, na suchú, citlivú, zrelú pleť, ale aj na pleť so sklonom k akné.

  • Je vhodný aj na ošetrovanie citlivého očného okolia.

  • Má antiseptické a protizápalové účinky, pomáha pri popáleninách, uštipnutí hmyzom, upokojuje pokožku po opaľovaní.

  • Čistí a regeneruje vlasovú pokožku, posilňuje vlasové korienky, hydratuje suché a lámavé vlasy a zanecháva ich silné a zdravé. Zabraňuje tvorbe lupín a rozštiepeniu končekov vlasov.

Použitie v kozmetických produktoch

Mydlá, pleťové krémy, pleťové vody a toniká, očné krémy a séra, telové krémy a mlieka, masážne prípravky, balzamy na pery, opaľovacia kozmetika, vlasové šampóny a kondicionéry, vlasové zábaly atď.

Krajina pôvodu

India a Keňa

Balenie

V plastovej fľaške s šróbovacím uzáverom.

Upozornenie

Upozorňujeme, že ide o prírodný produkt, tj. môžu existovať rozdiely vo farbe a vôni v závislosti od konkrétnej šarže.

Produktovú špecifikáciu a kartu bezpečnostných údajov si môžete stiahnuť v záložke „K stiahnutiu“.

Súvisiace recepty na našom blogu

Prírodná výživná riasenka

List

Objem100ml
Spôsob získavaniaLisovaný za studena

K stiahnutiu