Oleje

Zobrazené produkty

Avokádový olej 1l Väčší náhľad

Avokádový olej RAF 1L

0593

Avokádový olej rafinovaný; 1 l
surovina na výrobu kozmetiky

Viac detailov

Skladom

12,90 €

Viac informácií

 
INCI
Persea Gratissima Oil

Charakteristika
Avokádový olej je mastný olej získavaný z plodov Persea americana Miller (Lauraceae) expresiou alebo iným vhodným mechanickým postupom. Následne je rafinovaný. Obsahuje omega-3 nenasýtené masné kyseliny, mononenasýtené mastné kyseliny, vitamín A, D a E.

Vzhľad: olejová kvapalina
Farba: bledožltá
Vôňa: jemná charakteristická
Hustota (20°C): 0,910 – 0,925 g.cm-3
Rozpustnosť: vo vode nerozpustný, rozpustný v iných rastlinných olejoch

Účinky v kozmetike
  • Je veľmi dobre vstrebateľný cez pokožku – vyživuje pokožku, hydratuje a zanecháva ju jemnú a vláčnu. Na pokožke vytvára ochranný film.
  • Má anti-aging vlastnosti, pokožku regeneruje a pomáha predchádzať vráskam. Obsiahnutý sterolín (prírodný steroid) pomáha zamedzovať tvorbe stareckých škvŕn. Vysoká koncentrácia omega mastných kyselín dodáva upokojujúce účinky a zlepšuje pružnosť pokožky.
  • Pomáha zmierňovať poškodenie spôsobené spálením od slnka.
  • Vďaka vysokému podielu vitamínu E zabraňuje kožným zápalom a podráždeniu pokožky.
  • Je obľúbený vo vlasovej kozmetike – vyživuje vlasové korienky, podporuje rast vlasov, hydratuje suché vlasy a vlasovú pokožku a zabraňuje vypadávaniu vlasov.

Použitie v kozmetických produktoch
mydlá, pleťové vody, telové krémy, vlasové kondicionéry, prípravky do kúpeľa, masážne prípravky, balzamy na pery, opaľovacie krémy atď.

Krajina pôvodu
Francúzsko

Balenie
v plastovej fľaši

Upozornenie
Upozorňujeme, že ide o prírodný produkt, t.j. môžu existovať rozdiely vo farbe a vôni v závislosti od konkrétnej šarže.
Produktovú špecifikáciu a kartu bezpečnostných údajov si môžete stiahnuť v záložke „K Stiahnutiu“.

List

Objem1L
Spôsob získavaniaRafinovaný

K stiahnutiu