100% kokosové mydlo – vločky na pranie – 250g Väčší náhľad

100% kokosové mydlo – vločky na pranie – 250g

040-1745

100% kokosové mydlo - vločky na pranie bez parfumácie sú vynikajúcou ekologickou alternatívou klasických pracích prostriedkov. 250G ± 10% - odchýlka je spôsobená odparením vody. 

Surovina na pranie a čistenie v domácnosti. 
Viac informácií v detaile produktu. 

Viac detailov

Skladom

6,00 € s DPH

Viac informácií

Zloženie

100% sodné kokosové mydlo, voda, glycerín, citrát sodný

Charakteristika

  • 100% kokosové mydlo – vločky na pranie sú vynikajúcou ekologickou alternatívou klasických pracích prostriedkov.

  • Majú výnimočnú praciu schopnosť - ako jediné penia aj vo veľmi tvrdej vode.

  • Sú bez vône, čo umožňuje pridať do nich silicu/esenciálny olej alebo parfumovú kompozíciu podľa osobnej preferencie. Bez pridanej vône sú vhodné aj pre osoby citlivé na rôzne esenciálne oleje alebo parfumy.

  • Vďaka obsahu zmäkčovača vody - citrátu sodného, ktorý na seba viaže ióny vápnika a horčíka, sú vhodné aj na pranie v tvrdej vode.

  • Obsahujú glycerín, ktorý vzniká ako vedľajší produkt pri zmydelnení. Glycerín je okrem iného výborné rozpúšťadlo, ktoré zlepšuje praciu schopnosť mydlových vločiek.

Použitie na pranie

Podľa znečistenia a tvrdosti vody nasypte priamo do bubna práčky 1-2 polievkové lyžice mydlových vločiek (15-30g) na 4kg bielizne. Môžete pridať 1 polievkovú lyžicu (15g) uhličitanu sodného – ťažkej sódy na pranie (na farebnú bielizeň) alebo perkarbonátu sodného - bielidla (na bielu alebo stálofarebnú bielizeň). Teplota prania: 40-90 °C. Do plákania pridajte miesto aviváže 1 kávovú lyžičku kyseliny citrónovej.

PRACIE TIPY: Pretože mydlové vločky na pranie potrebujú viac mechanického pohybu, než je v bežných práčkach, odporúčame silne znečistenú bielizeň, goliere a rukávy košieľ jemne predprať ručne a až potom dať do práčky.

UPOZORNENIE: Mydlové vločky majú zásadité pH, a preto by sa nikdy nemali používať na pranie vlny a hodvábu!

Použitie na čistenie v domácnosti

Mydlové vločky je možné použiť mnohými ďalšími spôsobmi – napríklad:

  • Na umývanie podláh - 2 polievkové lyžice mydlových vločiek rozpustite v 5l horúcej vody (možno aj v studenej, ale to trvá dlhšie).
  • Na umývanie riadu - vložte mydlové vločky do mydelničky rovno na kuchynský drez a používajte hubku na nanesenie vločiek na riad.

Krajina pôvodu

Balenie

V originálnom papierovom vrecku.

Súvisiace recepty na našom blogu

EKO prach na pranie

List

Hmotnosť250g