Rozmarínový extrakt CO2 12ml Väčší náhľad

Rozmarínový extrakt CO2 10 ml

100-0952

Rozmarínový extrakt je 100 % prírodný produkt získavaný zo sušených listov voňavej liečivej rastliny Rosmarinus officinalis, s čistým oxidom uhličitým a s prísadou BIO slnečnicového oleja. Extrakciou je možné z rastlín vyťažiť maximálne množstvo aktívnych látok prospešných pre pokožku. Rozmarínový extrakt je silným prírodným antioxidantom, účinne bojuje proti voľným radikálom a má omladzujúci efekt na pokožku. Má silné antibakteriálne a protizápalové vlastnosti. Pokožku prekrvuje a regeneruje, pomáha pri celulitíde. Používa sa tiež na predĺženie životnosti kozmetických produktov. 

INCI: Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Helianthus Annuus Seed Oil 
CAS: 84604-14-8, 8001-21-6 

Surovina na výrobu kozmetiky. 
Viac informácii v detaile produktu. 

Viac detailov

Skladom

3,10 € s DPH

Viac informácií

INCI

Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Helianthus Annuus Seed Oil

CAS

84604-14-8, 8001-21-6

EINECS

283-291-9, 232-273-9

Charakteristika

Rozmarínový extrakt je 100 % prírodný produkt získavaný zo sušených listov voňavej liečivej rastliny Rosmarinus officinalis, s vysokým obsahom antioxidačných zložiek, s čistým oxidom uhličitým a s prísadou BIO slnečnicového oleja. Je certifikovaný spoločnosťou Halal Certification Services (HCS). Je silným prírodným antioxidantom a má mnohostranné využitie v kozmetike. Používa sa aj na predĺženie životnosti kozmetických produktov. Neslúži ako náhrada vône do kozmetiky!

Vzhľad: viskózna olejová kvapalina - pri izbovej teplote (dlhodobým státím alebo pri skladovaní v chlade môže stuhnúť, ale zahriatím na 40 oC získa späť svoju viskóznu kvapalnú konzistenciu)

Farba: tmavo hnedá

Vôňa: mierna charakteristická

Relatívna hustota (20°C): < 1,00 g.cm-3

Rozpustnosť: nerozpustný vo vode

Bod vzplanutia: > 65 °C (uzavretý)

Obsah rozpúšťadla: < 1% ethylalkoholu

Alergény: Linalool, Limonene

Účinky v kozmetike

  • Zabraňuje potuchnutiu tukov a olejov. Zvyšuje oxidačnú stabilitu, čím predlžuje trvanlivosť kozmetických produktov, zabraňuje tvorbe mikroorganizmov. Udržuje farebnú stálosť produktov.

  • Je vhodný na všetky typy pokožky.

  • Má silné antioxidačné účinky, účinne bojuje proti voľným radikálom. Má omladzujúci efekt na pokožku, vypína ju, tonizuje a vyhladzuje, čím pomáha unavenej, nepružnej a zrelej pleti.

  • Pre svoje antibakteriálne a protizápalové vlastnosti je vhodný aj na pleť so sklonom k akné, ekzémy a psoriázu.

  • Pokožku prekrvuje a regeneruje. Pomáha v boji proti celulitíde.

  • Prekrvuje vlasovú pokožku, vyživuje vlasové korienky, čím podporuje rast vlasov, zlepšuje ich kvalitu a zabraňuje ich vypadávaniu. Eliminuje vznik lupín.

Použitie v kozmetických produktoch

Pleťové krémy, pleťové vody, telové krémy a mlieka, prípravky proti celulitíde, mydlá, sprchovacie gély, masážne krémy a oleje, peelingy, telové kúpele, balzamy na pery, vlasová kozmetika atď.

Doporučené dávkovanie

0,05 – 0,1 % (v prípade nasýteného tuku); 0,2 – 0,4 % (v prípade polynenasýteného oleja)

Balenie

V plastovej fľaštičke s kvapkacím uzáverom.

Upozornenie

Produktovú špecifikáciu a kartu bezpečnostných údajov si môžete stiahnuť v záložke "K stiahnutiu".

Súvisiace recepty na našom blogu

Luxusný trblietavý olej na telo

Telové maslo s rastlinným extraktom

Tuhý šampón s ílom

List

Objem10ml

K stiahnutiu