Ružový extrakt 12ml Väčší náhľad

Ružový extrakt 35ml

100-1589

Ružový extrakt, 35ml 

INCI: Glycerin, Aqua, Rosa centifolia extract 
CAS: 56-81-5, 7732-18-5, 84604-12-6 

Surovina na výrobu kozmetiky. 
Viac informácii v detaile produktu. 

Viac detailov

Skladom

2,95 € s DPH

Viac informácií

INCI

Glycerin, Aqua, Rosa centifolia extract

CAS

56-81-5, 7732-18-5, 84604-12-6

EINECS

200-289-5, 231-791-2, 283-289-8     

Charakteristika

Vodný výluh získaný z frakcie okvetných lístkov ruže (Rosa Centifolia), stabilizovaný pomocou rastlinného glycerínu. Ruža je symbolom večnej krásy. V kozmetike je obľúbenou zložkou nielen pre mnohé priaznivé účinky na pokožku, ale aj pre svoju delikátnu sviežu vôňu. Neslúži ako náhrada vône do kozmetiky!

Vzhľad: transparentná kvapalina s prípadnými ľahkými zrazeninami

Farba: oranžovo-žltá až oranžová

Vôňa: charakteristická vôňa ruží

Hustota (pri 20 oC): 1.120 – 1.140

Rozpustnosť: rozpustný vo vode a v 50 % alkohole; nerozpustný v minerálnych a rastlinných olejoch

pH: 3,5 – 5,5

Konzervant: 0,1% kyseliny sorbovej

Účinky v kozmetike

  • Ruža má blahodarný vplyv na pokožku. Pôsobí antibakteriálne, protizápalovo a hydratačne.

  • Zjemňuje hrubú kožu, sťahuje póry, upokojuje pokožku, zjednocuje farebný tón pleti, regeneruje poškodené bunky a pôsobí proti predčasnému starnutiu pokožky.

  • Vhodný na všetky typy pleti – na suchú, zmiešanú, aj na citlivú a mastnú pleť.

  • Priaznivo vplýva na vlasovú pokožku a dodáva lesk poškodeným a unaveným vlasom.

Použitie v kozmetických produktoch

Make-up produkty, odličovacie pleťové vody, telové a pleťové krémy, sprchové gély, mydlá, šampóny, čistiace obrúsky atď.

Balenie

V plastovej fľaštičke s kvapkacím uzáverom.

Upozornenie

Produktovú špecifikáciu a kartu bezpečnostných údajov si môžete stiahnuť v záložke "K stiahnutiu".

Súvisiace recepty na našom blogu

Telové maslo s rastlinným extraktom

Tuhý šampón s ílom

List

Objem35ml

K stiahnutiu