Kukuričný škrob 1kg Väčší náhľad

Kukuričný škrob 1kg

030-0706

Kukuričný škrob sa používa ako jedna zo zložiek pri príprave šumivých bômb do kúpeľa. Z vlasov a z pleti odstraňuje prebytočný maz. Krémy a emulzie zahusťuje a dodáva im jemnejšiu konzistenciu. V dekoratívnej kozmetike sa používa pre svoje zmatňujúce účinky. 

CAS: 9005-25-8 

Surovina na výrobu kozmetiky. 
Viac informácií v detaile produktu. 

Viac detailov

Skladom

3,10 € s DPH

Viac informácií

CAS

9005-25-8

Charakteristika

Vysoko polymerizovaný sacharid získavaný z kukurice.

Vzhľad: prášok

Farba: belavá

Vôňa: bez zápachu až mierne charakteristická

Rozpustnosť vo vode: nad 60°C rozpustná látka

pH: 4 – 6

Účinky v kozmetike

  • Používa sa ako zložka pri príprave šumivých bômb do kúpeľa.

  • Z vlasov a z pleti odstraňuje prebytočný maz.

  • Krémom dodáva jemnejšiu konzistenciu.

  • Zahusťuje krémy a emulzie.

  • V dekoratívnej kozmetike sa používa pre svoje zmatňujúce účinky.

  • Upokojuje spálenú pokožku.

Použitie v kozmetických produktoch

Šumivé bomby do kúpeľa, telové a pleťové krémy, pleťové masky, vlasová kozmetika, dekoratívna kozmetika, púdre, deodoranty atď.

Krajina pôvodu

Nemecko, Španielsko, Holandsko, Taliansko

Balenie

V igelitovom vrecku.

Upozornenie

Produktovú špecifikáciu a kartu bezpečnostných údajov si môžete stiahnuť v záložke "K stiahnutiu".

Súvisiace recepty na našom blogu

Šumivky s kozím mliekom

Šumivé bomby do kúpeľa

K stiahnutiu