Filtrovať...

Cena
Farba
Použitie do mydlových hmôt
Použitie do pleťovej kozmetiky
Filtrovať...

Zľavnené produkty

Aktívne uhlie

Aktívne uhlie 50g

Aktívne práškové uhlie je 100% rastlinného pôvodu - je vyrobené z kokosových škrupín. Pre svoje vynikajúce absorbčné a čistiace účinky je obľúbenou zložkou mydiel, pleťovej, telovej aj vlasovej kozmetiky. Môže byť použité aj ako prírodná čierna farba. INCI: Charcoal PowderCAS: 7440-44-0 Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu.

1,89 € s DPH
Zobraziť 1 - 1 z 1 produktu