Nedostupná kategória

Filtrovať...

Objem
Spôsob získavania
Cena
Filtrovať...

Oleje

produktov na stránke
Bavlníkový olej RAF 100ml

Kvalitný rastlinný olej rafinovaný. Je bohatý na vitamín E a kyseliny palmitovú, linolovú a olejovú. Vzhľadom na to, že je bez vône, je vhodným nosným olejom pre výrobu širokej škály kozmetických produktov, od vlasových šampónov až po telové krémy.  INCI: Gossypium Herbaceum Seed Oil CAS: 8001-29-4 Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

2,50 € s DPH
Kokosový olej RAF 1L

Kvalitný rastlinný olej rafinovaný. Obsahuje nasýtené mastné kyseliny, predovšetkým kyselinu laurovú, ale aj niektoré vitamíny. Je obľúbenou zložkou mydiel a rôznych kozmetických produktov. Ľahko sa vstrebáva do pokožky a nezanecháva na nej mastný film.  INCI: Cocos nucifera Oil  CAS: 67701-28-4  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

5,50 € s DPH
  • Výhodné balenie
Kokosový olej RAF 5L

Kvalitný rastlinný olej rafinovaný. Obsahuje nasýtené mastné kyseliny, predovšetkým kyselinu laurovú, ale aj niektoré vitamíny. Je obľúbenou zložkou mydiel a rôznych kozmetických produktov. Ľahko sa vstrebáva do pokožky a nezanecháva na nej mastný film.  INCI: Cocos nucifera Oil  CAS: 67701-28-4  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

24,00 € s DPH
Konopný olej LZS 100ml

Kvalitný rastlinný olej lisovaný za studena. Má unikátne zloženie esenciálnych mastných kyselín Omega 3 a Omega 6.  INCI: Cannabis Sativa Seed Oil  CAS: 89958-21-4  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

3,30 € s DPH
Konopný olej LZS 1L

Kvalitný rastlinný olej lisovaný za studena. Má unikátne zloženie esenciálnych mastných kyselín Omega 3 a Omega 6.  INCI: Cannabis Sativa Seed Oil  CAS: 89958-21-4  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

22,45 € s DPH
Konopný olej LZS 500ml

Kvalitný rastlinný olej lisovaný za studena. Má unikátne zloženie esenciálnych mastných kyselín Omega 3 a Omega 6.  INCI: Cannabis Sativa Seed Oil  CAS: 89958-21-4  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

12,45 € s DPH
Makadamiový olej LZS 100ml

Kvalitný rastlinný olej lisovaný za studena. Má typickú jemnú orechovú vôňu. Má vysoký obsah mononenasýtených mastných kyselín, najmä kyseliny palmitolejovej. Je vhodnou zložkou opaľovacej a vlasovej kozmetiky a tiež výborným masážnym olejom.  INCI: Macadamia Integrifolia Seed Oil, Macadamia Integrifolia/Tetraphylla Seed Oil  CAS: 438545-25-6; 159518-86-2  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

3,55 € s DPH
Malinový olej LZS 35ml

Kvalitný olej lisovaný za studena. Má ľahkú ovocnú arómu, je plný antioxidantov a esenciálnych mastných kyselín. Funguje ako prírodný UV filter.  INCI: Rubus Idaeus Seed Oil  CAS: 84929-76-0 Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

3,70 € s DPH
Karoténový olej 100ml

Kvalitný rastlinný olej získaný infúziou karoténu zo zelenej riasy DUNALIELLA SALINA do slnečnicového oleja. Je vhodnou zložkou opaľovacích prípravkov. Môže byť použitý ako prírodné žlté farbivo do kozmetiky.  INCI: DUNALIELLA SALINA EXTRACT & HELIANTHUS ANNUS SEED OIL  CAS:  NOT LISTED & 8001-21-6  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

3,30 € s DPH
Mandľový olej LZS 100ml

Kvalitný rastlinný olej lisovaný za studena. Je bohatým zdrojom omega-6 mastných kyselín, vitamínov (A, B1, B2, B6 a E) a minerálov. Má výborné hydratačné a ochranné účinky.  INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil  CAS: 8007-69-0 / 90320-37-9  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

3,80 € s DPH
Mandľový olej LZS 500ml

Kvalitný rastlinný olej lisovaný za studena. Je bohatým zdrojom omega-6 mastných kyselín, vitamínov (A, B1, B2, B6 a E) a minerálov. Má výborné hydratačné a ochranné účinky.  INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil  CAS: 8007-69-0 / 90320-37-9  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

14,00 € s DPH
Mandľový olej RAF 150ml

Kvalitný rastlinný olej rafinovaný. Je bohatým zdrojom omega-6 mastných kyselín, vitamínov (A, B1, B2, B6 a E) a minerálov. Patrí medzi základné nosné oleje v kozmetike. Často sa používa ako masážny olej.  INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil  CAS: 8007-69-0 / 90320-37-9  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

2,45 € s DPH
Zobraziť 1 - 12 z 53 produktov