Nedostupná kategória

Filtrovať...

Hmotnosť
Objem
Cena
Farba
Použitie do mydlových hmôt
Použitie do pleťovej kozmetiky
Filtrovať...

Zľavnené produkty

Aktívne látky a vitamíny

produktov na stránke
Vitamín E - acetát 12g

Vitamín E je aktívna látka so širokým použitím v kozmetických výrobkoch určených na pokožku, vlasy a nechty. Je účinným antioxidantom, spomaľuje starnutie pokožky a má výborné hydratačné účinky. Pôsobí tiež protizápalovo. Zároveň je možné použiť ho ako konzervant na predĺženie trvanlivosti kozmetických výrobkov. INCI: Tocopheryl AcetateCAS: 7695-91-2 Surovina na výrobu kozmetiky.Viac informácií v detaile produktu.

1,75 € s DPH
D-Panthenol (provitamín B5) 75% 35ml

D-Panthenol - provitamín B5 patrí medzi najpoužívanejšie vitamíny v kozmetike. Má prirodzene hydratačné, regeneračné, upokojujúce a hojivé vlastnosti. Zlepšuje kvalitu pokožky, vlasov a nechtov.  INCI: Panthenol (and) Aqua CAS: 81-13-0, 7732-18-5  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

3,35 € s DPH
Aloe vera gél 5X (koncentrát) 100ml

Aloe vera gél 5X je vyrobený z ekologicky pestovaných a spracovávaných listov rastliny aloe vera. Ide o koncentrát 5X a má kvapalnú konzistenciu.Aloe vera je bohaté na vitamíny, minerály, aminokyseliny a enzýmy, vďaka ktorým má mnohé pozitívne účinky, ktoré sa často využívajú v kozmetických produktoch.  INCI: Aloe Barbadensis Leaf CAS: 8001-97-6  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

5,20 € s DPH
Aloe vera gél 5X (koncentrát) 200ml

Aloe vera gél 5X je vyrobený z ekologicky pestovaných a spracovávaných listov rastliny aloe vera. Ide o koncentrát 5X a má kvapalnú konzistenciu.Aloe vera je bohaté na vitamíny, minerály, aminokyseliny a enzýmy, vďaka ktorým má mnohé pozitívne účinky, ktoré sa často využívajú v kozmetických produktoch.  INCI: Aloe Barbadensis Leaf CAS: 8001-97-6  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

8,00 € s DPH
Rozmarínový extrakt CO2 10 ml

Rozmarínový extrakt je 100 % prírodný produkt získavaný zo sušených listov voňavej liečivej rastliny Rosmarinus officinalis, s čistým oxidom uhličitým a s prísadou BIO slnečnicového oleja. Extrakciou je možné z rastlín vyťažiť maximálne množstvo aktívnych látok prospešných pre pokožku. Rozmarínový extrakt je silným prírodným antioxidantom, účinne bojuje proti voľným radikálom a má omladzujúci efekt na pokožku. Má silné antibakteriálne a...

3,10 € s DPH
Africké čierne mydlo (surové) 100g

100% prírodné, surové. Je ručne vyrábané v Ghane zmydelňovaním bambuckého masla a kokosového a palmojadrového oleja. Je bohaté na esenciálne mastné kyseliny. Má vynikajúce čistiace a hydratačné účinky na pokožku. Má svoju charakteristickú vôňu a naturálny vzhľad – je tuhej konzistencie, ale ľahko sa drobí a láme. t.j. v balení môže byť viacero malých častí.  INCI: Butyrospermum Parkii Butter / Cocos Nucifera Oil / Elaeis Guineensis OilCAS:...

2,75 € s DPH
Urea - močovina 100g

Urea - močovina je prírodná hydratačná látka, ktorá sa prirodzene vyskytuje v zdravej pokožke. V kozmetike sa využíva hlavne pre svoje intenzívne hydratačné, zmäkčujúce a regeneračné účinky.  INCI: Urea CAS: 57-13-6  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

0,75 € s DPH
Kyselina hyaluronová - 1% 12ml

Kyselina hyaluronová je známa svojou schopnosťou viazať na seba vodu v pokožke a účinne ju hydratovať, vyhladzovať a zvyšovať jej elasticitu. Regeneruje a revitalizuje pokožku a má výrazné anti-aging účinky.  INCI: Sodium hyaluronate CAS: 9067-32-7  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

1,75 € s DPH
Kyselina hyaluronová - 1% 35ml

Kyselina hyaluronová je známa svojou schopnosťou viazať na seba vodu v pokožke a účinne ju hydratovať, vyhladzovať a zvyšovať jej elasticitu. Regeneruje a revitalizuje pokožku a má výrazné anti-aging účinky.  INCI: Sodium hyaluronate CAS: 9067-32-7  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

4,70 € s DPH
Fucocert 12ml

Fucocert je aktívna látka - polysacharid, ktorý sa vyrába z rastlinných surovín. Poskytuje pokožke a vlasom účinnú dlhotrvajúcu hydratáciu a regeneráciu a má anti-aging účinky. Jeho využitie v pleťovej, vlasovej aj kúpeľovej kozmetike má vysoký potenciál.  INCI: Biosaccharide Gum-1 CAS: 194237-89-3  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

1,55 € s DPH
Fucocert 35ml

Fucocert je aktívna látka - polysacharid, ktorý sa vyrába z rastlinných surovín. Poskytuje pokožke a vlasom účinnú dlhotrvajúcu hydratáciu a regeneráciu a má anti-aging účinky. Jeho využitie v pleťovej, vlasovej aj kúpeľovej kozmetike má vysoký potenciál.  INCI: Biosaccharide Gum-1 CAS: 194237-89-3  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

3,90 € s DPH
Olivový skvalan - squalane 12ml

Olivový skvalan - squalene je čisto rastlinná aktívna látka získaná z olivového oleja. Ide o tzv. "suchý olej" - veľmi ľahko a rýchlo sa vstrebáva do pokožky bez pocitu mastnoty, výrazne ju hydratuje a pomáha redukovať výskyt vrások. Často je nazývaný ako "prírodný facelift".  INCI: Squalane CAS: 111-01-3  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

1,55 € s DPH
Zobraziť 1 - 12 z 27 produktov