Nedostupná kategória

Filtrovať...

Hmotnosť
Objem
Cena
Filtrovať...

Emulgátory, zahusťovadlá

Emulgátor OLIVEM 1000 10g

Samoemulgujúci emulgátor rastlinného pôvodu vyrobený z olivového oleja. Vytvára emulzie typu olej vo vode. Je kompatibilný so širokou škálou kozmetických a účinných látok v širokom rozmedzí pH (3 až 12).  INCI: Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

1,40 € s DPH
Emulgátor OLIVEM 1000 50g

Samoemulgujúci emulgátor rastlinného pôvodu vyrobený z olivového oleja. Vytvára emulzie typu olej vo vode. Je kompatibilný so širokou škálou kozmetických a účinných látok v širokom rozmedzí pH (3 až 12).  INCI: Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

4,80 € s DPH
Emulgátor OLIVEM 1000 100g

Samoemulgujúci emulgátor rastlinného pôvodu vyrobený z olivového oleja. Vytvára emulzie typu olej vo vode. Je kompatibilný so širokou škálou kozmetických a účinných látok v širokom rozmedzí pH (3 až 12).  INCI: Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

8,80 € s DPH
Polysorbát 80 100ml

Emulgátor typu olej vo vode, surfaktant, solubilizátor, zmáčadlo, dispergačné činidlo a stabilizátor. Používa sa na solubilizáciu (rozpúšťanie) rastlinných i esenciálnych olejov a kozmetických farieb do kozmetických produktov na vodnej báze.Alternatívny názov je Tween 80. INCI: Polysorbate 80 CAS: 9005-65-6 Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu.

2,50 € s DPH
Emulgátor BTMS 100g - minimálna trvanlivosť do...

Samoemulgujúci emulgačný vosk rastlinného pôvodu vyrobený z repkového oleja. Vytvára emulzie typu olej vo vode. Emulgátor, zahusťovadlo a stabilizátor pre rôzne kozmetické produkty.  INCI: Cetearyl Alcohol (and) Behentrimonium Methosulfate CAS: 81646-13-1  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

5,20 € s DPH 5,80 €
Emulgátor BTMS 50g - minimálna trvanlivosť do...

Samoemulgujúci emulgačný vosk rastlinného pôvodu vyrobený z repkového oleja. Vytvára emulzie typu olej vo vode. Emulgátor, zahusťovadlo a stabilizátor pre rôzne kozmetické produkty.  INCI: Cetearyl Alcohol (and) Behentrimonium Methosulfate CAS: 81646-13-1  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

2,95 € s DPH 3,30 €
Zobraziť 1 - 6 z 6 produktov