Top Column Title

Filtrovať...

Hmotnosť
Cena
Filtrovať...

Íly a bahná

Prírodný kozmetický íl ružový 100g

100% prírodný kozmetický íl. Je vhodný predovšetkým na normálnu a mastnú pleť. INCI: MontmorilloniteCAS: 1318-93-0 Surovina na výrobu kozmetiky.Viac informácii v detaile produktu.

2,35 € s DPH
Prírodný kozmetický íl ružový 500g

100% prírodný kozmetický íl. Je vhodný predovšetkým na normálnu a mastnú pleť. INCI: MontmorilloniteCAS: 1318-93-0 Surovina na výrobu kozmetiky.Viac informácii v detaile produktu.

9,99 € s DPH
Prírodný kozmetický íl zelený ultraventilovaný...

100% prírodný kozmetický íl. Je vhodný na všetky druhy pokožky, aj na pokožku s prejavmi akné a ekzémami. INCI: Illite, Kaolin, MontmorilloniteCAS: 12173-60-3, 1332-58-7, 1318-93-0 Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácii v detaile produktu.

2,29 € s DPH
Prírodný kozmetický íl zelený ultraventilovaný...

100% prírodný kozmetický íl. Je vhodný na všetky druhy pokožky, aj na pokožku s prejavmi akné a ekzémami. INCI: Illite, Kaolin, MontmorilloniteCAS: 12173-60-3, 1332-58-7, 1318-93-0 Surovina na výrobu kozmetiky.Viac informácií v detaile popisu.

9,99 € s DPH
Bahno z Mŕtveho mora 500g

100% prírodné minerálne bahno z Mŕtveho mora. Zloženie minerálov v bahne aktívne prispieva k regenerácii buniek pokožky, ktorú zároveň čistí a zbavuje toxínov a odumretých buniek. INCI: Maris Mud (Dead Sea Mud) Surovina na výrobu kozmetiky.Viac informácií v detaile produktu.

4,49 € s DPH
Marocký íl (Ghassoul) 100g

100% prírodný kozmetický íl. Je vhodný predovšetkým na normálnu, mastnú a unavenú pleť. INCI: Moroccan Lava ClayCAS: 12417-86-6 Surovina na výrobu kozmetiky.Viac informácii v detaile produktu.

2,35 € s DPH
Marocký íl (Ghassoul) 500g

100% prírodný kozmetický íl. Je vhodný predovšetkým na normálnu, mastnú a unavenú pleť. INCI: Moroccan Lava ClayCAS: 12417-86-6 Surovina na výrobu kozmetiky.Viac informácii v detaile produktu.

9,40 € s DPH
Prírodný kozmetický íl bentonit 100g

100% prírodný kozmetický íl. Je vhodný predovšetkým na mastnú pleť a na pleť so sklonom k akné. INCI: BentoniteCAS: 1302-78-9 Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácii v detaile produktu.

1,55 € s DPH
Prírodný kozmetický íl bentonit 500g

100% prírodný kozmetický íl. Je vhodný predovšetkým na mastnú pleť a na pleť so sklonom k akné. INCI: BentoniteCAS: 1302-78-9 Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácii v detaile produktu.

6,25 € s DPH
Zobraziť 1 - 9 z 9 produktov