Nedostupná kategória

Filtrovať...

Hmotnosť
Objem
Cena
Filtrovať...

Zľavnené produkty

Konzervanty

Vitamín E - acetát 12g

Vitamín E je aktívna látka so širokým použitím v kozmetických výrobkoch určených na pokožku, vlasy a nechty. Je účinným antioxidantom, spomaľuje starnutie pokožky a má výborné hydratačné účinky. Pôsobí tiež protizápalovo. Zároveň je možné použiť ho ako konzervant na predĺženie trvanlivosti kozmetických výrobkov. INCI: Tocopheryl AcetateCAS: 7695-91-2 Surovina na výrobu kozmetiky.Viac informácií v detaile produktu.

1,85 € s DPH
Konzervačná látka COSGARD (Bioscontrol Synergy...

Konzervačná látka COSGARD (Bioscontrol Synergy BAS) je širokospektrálna konzervačná látka vhodná na výrobu BIO kozmetiky. Predĺži životnosť kozmetických produktov a účinne chráni proti rôznym baktériám, kvasinkám a plesniam.  INCI: BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID, AQUA WATER CAS: 100-51-6, 520-45-6/771-03-9/16807-48-0, 7732-18-5  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

1,65 € s DPH
Konzervačná látka COSGARD (Bioscontrol Synergy...

Konzervačná látka COSGARD (Bioscontrol Synergy BAS) je širokospektrálna konzervačná látka vhodná na výrobu BIO kozmetiky. Predĺži životnosť kozmetických produktov a účinne chráni proti rôznym baktériám, kvasinkám a plesniam.  INCI: BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID, AQUA WATER CAS: 100-51-6, 520-45-6/771-03-9/16807-48-0, 7732-18-5  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

3,70 € s DPH
Konzervačná látka COSGARD (Bioscontrol Synergy...

Konzervačná látka COSGARD (Bioscontrol Synergy BAS) je širokospektrálna konzervačná látka vhodná na výrobu BIO kozmetiky. Predĺži životnosť kozmetických produktov a účinne chráni proti rôznym baktériám, kvasinkám a plesniam.  INCI: BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID, AQUA WATER CAS: 100-51-6, 520-45-6/771-03-9/16807-48-0, 7732-18-5  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

7,50 € s DPH
Vitamín E - acetát 35g

Vitamín E je aktívna látka so širokým použitím v kozmetických výrobkoch určených na pokožku, vlasy a nechty. Je účinným antioxidantom, spomaľuje starnutie pokožky a má výborné hydratačné účinky. Pôsobí tiež protizápalovo. Zároveň je možné použiť ho ako konzervant na predĺženie trvanlivosti kozmetických výrobkov. INCI: Tocopheryl AcetateCAS: 7695-91-2 Surovina na výrobu kozmetiky.Viac informácií v detaile produktu.

4,55 € s DPH
Vitamín E - acetát 100g

Vitamín E je aktívna látka so širokým použitím v kozmetických výrobkoch určených na pokožku, vlasy a nechty. Je účinným antioxidantom, spomaľuje starnutie pokožky a má výborné hydratačné účinky. Pôsobí tiež protizápalovo. Zároveň je možné použiť ho ako konzervant na predĺženie trvanlivosti kozmetických výrobkov. INCI: Tocopheryl AcetateCAS: 7695-91-2 Surovina na výrobu kozmetiky.Viac informácií v detaile produktu.

11,25 € s DPH
Extrakt z grepových jadierok 60% 10ml

Prírodný konzervant a antioxidant. Predlžuje trvanlivosť kozmetických produktov. Je bohatým zdrojom vitamínov a karotenoidov, ktoré pomáhajú zlepšiť stav pokožky.  INCI: Citrus grandis seed extract CAS: 90045-43-5 EINECS: 289-904-6  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

4,15 € s DPH
Zobraziť 1 - 7 z 7 produktov