Top Column Title

Filtrovať...

Kategórie
Objem
Cena
Farba
Použitie do mydlových hmôt
Použitie do šumiviek a solí
Použitie do tekutých mydiel a sprchových gélov
Použitie do pleťovej kozmetiky
Použitie pri výrobe mydiel studeným procesom
Použitie na oči
Použitie na pery
Nemigrujúca farba
Filtrovať...

Zľavnené produkty

Farby do mydiel a kozmetiky

Podkategórie

produktov na stránke
OXID červený 10g

minerálny pigmentový prášok, 10 gna kozmetické použitie INCI: oxidy železa, CI 77491CAS: 1309-37-1

1,09 € s DPH
OXID hnedý 10g

minerálny pigmentový prášok, 10 gna kozmetické použitie INCI: oxidy železa, CI 77499, CI 77491, CI 77492CAS: 1317-61-9, 1309-37-1, 51274-00-1

1,09 € s DPH
OXID žltý 10g

minerálny pigmentový prášok, 10 gna kozmetické použitie INCI: oxidy železa, CI 77492CAS: 51274-00-1

1,09 € s DPH
ULTRAMARÍN modrý 10g

minerálny pigmentový prášok, 10 gna kozmetické použitie INCI: CI 77007CAS: 12769-96-9

1,09 € s DPH
ULTRAMARÍN fialový 10g

minerálny pigmentový prášok, 10 gna kozmetické použitie INCI: CI 77007CAS: 12769-96-9

1,09 € s DPH
OXID zelený 10g

minerálny pigmentový prášok, 10 gna kozmetické použitie INCI: oxid chromitý, CI 77288CAS: 1308-38-9

1,09 € s DPH
Prášková neónová farba ružová 5g

prášková xantánová farba, 5 gna kozmetické použitie INCI: CI 45100, Sodium sulfateCAS: 3520-42-1, 7757-82-6 

1,49 € s DPH
Prášková neónová farba žltá 5g

prášková xantánová farba, 5 gna kozmetické použitie INCI: CI 45350CAS: 518-47-8

1,49 € s DPH
Prášková neónová farba zelená 5g

prášková xantánová farba, 5 gna kozmetické použitie INCI: CI 42090 CI 45350 Sodium sulfateCAS: 3844-45-9, 518-47-8, 7757-82-6

1,11 € s DPH
PI COLOR modrá 12ml

tekutá nemigrujúca pigmentová farba vhodná do mydiel a kozmetických produktov Farba je silne koncentrovaná - 1 ml farby zafarbí až 4-5 kg mydlovej hmoty, t.j. 12 ml farby vystačí na zafarbenie 48-60 kg mydlovej hmoty. CI 74160, Glycerin, Aqua, Sodium Laureth Sulfate 147-14-8, 56-81-5, 7732-18-5, 9004-82-4

2,36 € s DPH
PI COLOR žltá 12ml

tekutá nemigrujúca pigmentová farbavhodná do mydiel a kozmetických produktovFarba je silne koncentrovaná - 1 ml farby zafarbí až 4-5 kg mydlovej hmoty, t.j. 12 ml farby vystačí na zafarbenie 48-60 kg mydlovej hmoty.INCI: CI 11680, Glycerin, Aqua, Sodium laureth sulfateCAS: 2512-29-0, 56-81-5, 7732-18-5, 9004-82-4

1,89 € s DPH
Aktívne uhlie 50g

Aktívne práškové uhlie je 100% rastlinného pôvodu - je vyrobené z kokosových škrupín. Pre svoje vynikajúce absorbčné a čistiace účinky je obľúbenou zložkou mydiel, pleťovej, telovej aj vlasovej kozmetiky. Môže byť použité aj ako prírodná čierna farba. INCI: Charcoal PowderCAS: 7440-44-0 Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu.

1,89 € s DPH
Zobraziť 1 - 12 z 37 produktov