OXID červený Väčší náhľad

OXID hnedý 10g

120-0740

Minerálna pigmentová prášková farba na výrobu mydiel a kozmetiky - balzamov na pery, dekoratívnej kozmetiky a pod.

Farba je vhodná na výrobu viacfarebného mydla, pretože nemigruje. Je stálofarebná.

Farbu sa pred použitím odporúča premiešať s tekutým glycerínom.

INCI: oxidy železa, CI 77499, CI 77491, CI 77492
CAS: 1317-61-9, 1309-37-1, 51274-00-1

Surovina na výrobu kozmetiky.
Viac informácií v detaile produktu.

Viac detailov

Skladom

1,34 € s DPH

Viac informácií

INCI

oxidy železa, CI 77499, CI 77491, CI 77492

CAS

1317-61-9, 1309-37-1, 51274-00-1

Charakteristika

Minerálny pigmentový prášok vhodný do kozmetiky – vrátane balzamov na pery a očnej kozmetiky. Môže byť použitý samostatne alebo na prehĺbenie iných farieb.
Vzhľad: púder
Farba: hnedá (matný hnedo-červenkastý tón)
Vôňa: bez vône a zápachu
Rozpustnosť: vo vode, rastlinných olejoch a parafíne nerozpustný
Prelínanie farieb u mydla: táto farba nemigruje, tj. neprelína sa do ďalších vrstiev inej farby, preto je vhodná aj na výrobu viacfarebného mydla
Vplyv pH: pigment sa nemení vo výrobkoch s vysokým pH
Svetlocitlivosť: táto farba je stálofarebná, tj. výrobok na svetle ani vplyvom času nebledne ani nemení farbu

Výsledok pôsobenia

nepriehľadný (biely) základ - vytvorí pastelové farby bez lesku
transparentný základ - vytvorí farbu podľa odtieňa, ale základ sa zakalí, t.j. nezostane transparentný

Použitie v kozmetických produktoch

mydlá, balzamy na pery, dekoratívna kozmetika (napr. make-up, púdre, rúže, očné tiene), zubné pasty, laky na nechty atď.

Použitie v mydlách

Pigmentový prášok je potrebné vopred dôkladne rozmiešať v malom množstve tekutého glycerínu. Následne pridať požadované množstvo do roztopenej mydlovej hmoty.

Doporučené dávkovanie

pleťový make-up: 0,1 – 10 %
starostlivosť o pleť: 0,1 – 2 %
očný make-up: 0,1 – 30 %
mydlá: 0,1 – 2 %
rúže na pery: 0,1 – 10 %
zubné pasty: 0,1 – 2 %
laky na nechty: 0,1 – 10 %

Krajina pôvodu

Balenie

v plastovej fľaštičke so šróbovacím uzáverom

Upozornenie

Produktovú špecifikáciu a kartu bezpečnostných údajov si môžete stiahnuť v záložke „Dokumenty“.

List

FarbaHnedá
Použitie do mydlových hmôtÁno
Použitie do pleťovej kozmetikyÁno
Použitie pri výrobe mydiel studeným procesomÁno
Použitie na očiÁno
Použitie na peryÁno
Nemigrujúca farbaÁno

K stiahnutiu