Top Column Title

Filtrovať...

Hmotnosť
Objem
Cena
Filtrovať...

Zľavnené produkty

Prídavné látky

Lanolín bezvodý kozmetický 100g

Tuk získaný z ovčej vlny. Má zmäkčujúci, zvlhčujúci ochranný a kondicionačný účinok na pokožku a vlasy. Krémom dodáva mastnú, bohatú štruktúru.INCI: LanolinCAS: 8006-54-0surovina na výrobu kozmetikyViac informácií v detaile produktu.

3,89 € s DPH
Oxid titaničitý 100g

Oxid titaničitý je prírodný, veľmi jemne mletý, nemodifikovaný biely minerálny pigment nazývaný aj titánová beloba.Pre svoju kryciu a absorbčnú schopnosť tvorí zložku minerálnych make-upov a dezodorantov. Používa sa aj ako bezpečná prísada do opaľovacích prípravkov alebo ako bielidlo na dosiahnutie bielej alebo nepriesvitnej farby kozmetických produktov. CAS: 13463-67-7 Surovina na výrobu kozmetiky.Viac informácií v detaile produktu.

1,92 € s DPH
Oxid zinočnatý 100g

Oxid zinočnatý bez nano častíc. Ide o biely prírodný prášok s protizápalovými a mierne antibakteriálnymi účinkami. Často sa používa ako aktívna zložka prírodných deodorantov a tiež ako aktívna zložka prírodných opaľovacích prípravkov. Poskytuje ochranu proti detským zapareninám. Môže byť použitý ako prírodné bielidlo do mydiel, krémov a make-upu. Chemický vzorec: ZnO CAS: 1314-13-2 EINECS: 215-222-5 Surovina na výrobu kozmetiky. Viac...

1,92 € s DPH
Rastlinná vazelína 100g

Rastlinná alternatíva klasickej kozmetickej vazelíny, vyrobená na prírodnej báze, bez konzervačných látok, silikónov, parabénov a bez ropných produktov. Je šetrná k prírode aj k ľudskej pokožke, ktorú premasťuje, zvláčňuje, hydratuje a regeneruje. INCI: Ricinus Communis Seed Oil (and) Hydrogenated Castor Oil (and) Copernicia CeriferaCera (and) Cera AlbaCAS: 8001-79-4 + 8001-78-3 + 8015-86-9 + 8012-89-3 Surovina na výrobu kozmetiky.Viac...

2,31 € s DPH
Sodium cocoyl isethionate (SCI) práškový 100g

SCI je povrchovo aktívna látka (tenzid, surfaktant) získaná z mastných kyselín kokosového oleja. Je čisto rastlinného pôvodu. Vytvára bohatú penu a účinne ale jemne čistí pleť, telovú pokožku aj vlasy. Môže byť používaný samostatne alebo v kombinácii s inými povrchovo aktívnymi látkami. INCI: Sodium cocoyl isethionatesurovina na výrobu kozmetikyViac informácií v detaile produktu.

2,29 € s DPH
Sodium cocoyl isethionate (SCI) práškový 500g

SCI je povrchovo aktívna látka (tenzid, surfaktant) získaná z mastných kyselín kokosového oleja. Je čisto rastlinného pôvodu. Vytvára bohatú penu a účinne ale jemne čistí pleť, telovú pokožku aj vlasy. Môže byť používaný samostatne alebo v kombinácii s inými povrchovo aktívnymi látkami. INCI: Sodium cocoyl isethionatesurovina na výrobu kozmetikyViac informácií v detaile produktu.

9,39 € s DPH
Oxid titaničitý 250g

Oxid titaničitý je prírodný, veľmi jemne mletý, nemodifikovaný biely minerálny pigment nazývaný aj titánová beloba.Pre svoju kryciu a absorbčnú schopnosť tvorí zložku minerálnych make-upov a dezodorantov. Používa sa aj ako bezpečná prísada do opaľovacích prípravkov alebo ako bielidlo na dosiahnutie bielej alebo nepriesvitnej farby kozmetických produktov. CAS: 13463-67-7 Surovina na výrobu kozmetiky.Viac informácií v detaile produktu.

3,88 € s DPH
Oxid zinočnatý 250g

Oxid zinočnatý bez nano častíc. Ide o biely prírodný prášok s protizápalovými a mierne antibakteriálnymi účinkami. Často sa používa ako aktívna zložka prírodných deodorantov a tiež ako aktívna zložka prírodných opaľovacích prípravkov. Poskytuje ochranu proti detským zapareninám. Môže byť použitý ako prírodné bielidlo do mydiel, krémov a make-upu. Chemický vzorec: ZnOCAS: 1314-13-2EINECS: 215-222-5 Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií...

3,88 € s DPH
Glycerín rastlinný 99% 200ml

Glycerín rastlinného pôvodu, glycerol 99%, farmaceutická kvalita. Pre svoje vynikajúce zvláčňujúce a hydratačné vlastnosti je mimoriadne obľúbenou zložkou rôznych kozmetických produktov určených na starostlivosť o pleť, telo a vlasy a tiež častou zložkou dekoratívnej kozmetiky. INCI: GlycerinCAS: 56-81-5EINECS: 200-289-5 Surovina na výrobu kozmetiky.Viac informácií v detaile produktu.

1,35 € s DPH
Lanolín bezvodý kozmetický 250g

Tuk získaný z ovčej vlny. Má zmäkčujúci, zvlhčujúci ochranný a kondicionačný účinok na pokožku a vlasy. Krémom dodáva mastnú, bohatú štruktúru.INCI: LanolinCAS: 8006-54-0surovina na výrobu kozmetikyViac informácií v detaile produktu.

9,09 € s DPH
Glycerín rastlinný 99% 500ml

Glycerín rastlinného pôvodu, glycerol 99,5%, farmaceutická kvalita. Pre svoje vynikajúce zvláčňujúce a hydratačné vlastnosti je mimoriadne obľúbenou zložkou rôznych kozmetických produktov určených na starostlivosť o pleť, telo a vlasy a tiež častou zložkou dekoratívnej kozmetiky. INCI: GlycerinCAS: 56-81-5EINECS: 200-289-5 Surovina na výrobu kozmetiky.Viac informácií v detaile produktu.

2,39 € s DPH
Glycerín rastlinný 99% 1l

Glycerín rastlinného pôvodu, glycerol 99,5%, farmaceutická kvalita. Pre svoje vynikajúce zvláčňujúce a hydratačné vlastnosti je mimoriadne obľúbenou zložkou rôznych kozmetických produktov určených na starostlivosť o pleť, telo a vlasy a tiež častou zložkou dekoratívnej kozmetiky. INCI: GlycerinCAS: 56-81-5EINECS: 200-289-5 Surovina na výrobu kozmetiky.Viac informácií v detaile produktu.

3,89 € s DPH
Zobraziť 1 - 12 z 12 produktov