Nedostupná kategória

Filtrovať...

Kategórie
Hmotnosť
Objem
Cena
Farba
Použitie do mydlových hmôt
Použitie do šumiviek a solí
Použitie do tekutých mydiel a sprchových gélov
Použitie do pleťovej kozmetiky
Použitie pri výrobe mydiel studeným procesom
Použitie na oči
Použitie na pery
Nemigrujúca farba
Filtrovať...

Zľavnené produkty

Farby do mydiel a kozmetiky

Podkategórie

produktov na stránke
OXID červený 10g

Minerálna pigmentová prášková farba na výrobu mydiel a kozmetiky - balzamov na pery, dekoratívnej kozmetiky a pod. Farba je vhodná na výrobu viacfarebného mydla, pretože nemigruje. Je stálofarebná. Farbu sa pred použitím odporúča premiešať s tekutým glycerínom. INCI: oxidy železa, CI 77491CAS: 1309-37-1 Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu.

1,35 € s DPH
  • Zľava týždňa
OXID hnedý 10g

Minerálna pigmentová prášková farba na výrobu mydiel a kozmetiky - balzamov na pery, dekoratívnej kozmetiky a pod. Farba je vhodná na výrobu viacfarebného mydla, pretože nemigruje. Je stálofarebná. Farbu sa pred použitím odporúča premiešať s tekutým glycerínom. INCI: oxidy železa, CI 77499, CI 77491, CI 77492CAS: 1317-61-9, 1309-37-1, 51274-00-1 Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu.

1,05 € s DPH 1,35 €
ULTRAMARÍN fialový 10g

Minerálna pigmentová prášková farba na výrobu mydiel a kozmetiky - balzamov na pery, dekoratívnej kozmetiky a pod. Farba je vhodná na výrobu viacfarebného mydla, pretože nemigruje. Je stálofarebná. Farbu sa pred použitím odporúča premiešať s tekutým glycerínom. INCI: CI 77007CAS: 12769-96-9 Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu.

1,35 € s DPH
  • Zľava týždňa
ULTRAMARÍN ružový 10g

Minerálna pigmentová prášková farba na výrobu mydiel a kozmetiky - balzamov na pery, dekoratívnej kozmetiky a pod. Farba je vhodná na výrobu viacfarebného mydla, pretože nemigruje. Je stálofarebná. Farbu sa pred použitím odporúča premiešať s tekutým glycerínom. INCI: CI 77007CAS: 12769-96-9 Surovina na výrobu kozmetiky.Viac informácií v detaile produktu.

1,05 € s DPH 1,35 €
  • Zľava týždňa
OXID zelený 10g

Minerálna pigmentová prášková farba na výrobu mydiel a kozmetiky - balzamov na pery, dekoratívnej kozmetiky a pod. Farba je vhodná na výrobu viacfarebného mydla, pretože nemigruje. Je stálofarebná. Farbu sa pred použitím odporúča premiešať s tekutým glycerínom. INCI: oxid chromitý, CI 77288CAS: 1308-38-9 Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu.

1,05 € s DPH 1,35 €
  • Zľava týždňa
Prášková neónová farba ružová 5g

Neónová prášková farba na výrobu tuhých a tekutých mydiel, sprchových gélov, šampónov, dekoratívnej kozmetiky a pod. Farba nie je vhodná na výrobu viacfarebného mydla, pretože migruje, tj. prelína sa do ďalších vrstiev inej farby. Farba môže byť svetlocitlivá, tj. výrobok môže na svetle blednúť. INCI: CI 45100, Sodium sulfateCAS: 3520-42-1, 7757-82-6 Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu.

2,15 € s DPH 2,70 €
  • Zľava týždňa
Prášková neónová farba žltá 5g

Neónová prášková farba na výrobu tuhých a tekutých mydiel, sprchových gélov, šampónov, dekoratívnej kozmetiky a pod. Farba nie je vhodná na výrobu viacfarebného mydla, pretože migruje, tj. prelína sa do ďalších vrstiev inej farby. Farba môže byť svetlocitlivá, tj. výrobok môže na svetle blednúť. INCI: CI 45350CAS: 518-47-8 Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu.

1,55 € s DPH 1,95 €
  • Zľava týždňa
Prášková neónová farba zelená 5g

Neónová prášková farba na výrobu tuhých a tekutých mydiel, sprchových gélov, šampónov, dekoratívnej kozmetiky a pod. Farba nie je vhodná na výrobu viacfarebného mydla, pretože migruje, tj. prelína sa do ďalších vrstiev inej farby. Farba môže byť svetlocitlivá, tj. výrobok môže na svetle blednúť. INCI: CI 42090 CI 45350 Sodium sulfateCAS: 3844-45-9, 518-47-8, 7757-82-6 Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu.

1,20 € s DPH 1,55 €
Aktívne uhlie 50g

Aktívne práškové uhlie je 100% rastlinného pôvodu - je vyrobené z kokosových škrupín. Pre svoje vynikajúce absorbčné a čistiace účinky je obľúbenou zložkou mydiel, pleťovej, telovej aj vlasovej kozmetiky. Môže byť použité aj ako prírodná čierna farba.  INCI: Charcoal Powder CAS: 7440-44-0  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

2,50 € s DPH
Perleť - farba do kozmetiky 10g

Sľudová trblietavá farba na výrobu mydiel a kozmetiky - rúžov, balzamov na pery, pleťovej a dekoratívnej kozmetiky, sprchových gélov, telovej kozmetiky a pod.Farba je vhodná na výrobu viacfarebného mydla, pretože nemigruje. Je stálofarebná.  INCI: CI 77891, Mica CAS: 13463-67-7, 12001-26-2  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

1,55 € s DPH
  • Zľava týždňa
MICA zlatá 10g

Sľudová trblietavá farba na výrobu mydiel a kozmetiky - rúžov, balzamov na pery, pleťovej a dekoratívnej kozmetiky, sprchových gélov, telovej kozmetiky a pod. Farba je vhodná na výrobu viacfarebného mydla, pretože nemigruje. Je stálofarebná. INCI: oxidy železaCI 77491, CI 77891, MicaCAS: 1309-37-1, 13463-67-7, 12001-26-2 Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu.

1,20 € s DPH 1,55 €
  • Zľava týždňa
Bronzová farba do kozmetiky - MICA 10g

Sľudová trblietavá farba na výrobu mydiel a kozmetiky - rúžov, balzamov na pery, pleťovej a dekoratívnej kozmetiky, sprchových gélov, telovej kozmetiky a pod.Farba je vhodná na výrobu viacfarebného mydla, pretože nemigruje. Je stálofarebná. INCI: oxidy železa CI 77491, MicaCAS: 1309-37-1, 12001-26-2 Surovina na výrobu kozmetiky.Viac informácií v detaile produktu.

1,20 € s DPH 1,55 €
Zobraziť 1 - 12 z 49 produktov