Perleť - farba do kozmetiky 10g Väčší náhľad

MICA perleť 10g

120-007

Sľudová trblietavá farba na výrobu mydiel a kozmetiky - rúžov, balzamov na pery, pleťovej a dekoratívnej kozmetiky, sprchových gélov, telovej kozmetiky a pod.
Farba je vhodná na výrobu viacfarebného mydla, pretože nemigruje. Je stálofarebná. 

INCI: CI 77891, Mica 
CAS: 13463-67-7, 12001-26-2 

Surovina na výrobu kozmetiky. 
Viac informácií v detaile produktu. 

Viac detailov

Skladom

1,75 € s DPH

Viac informácií

INCI

CI 77891, Mica

CAS

13463-67-7, 12001-26-2

Charakteristika

Perleť - sľudová trblietavá farba vhodná do kozmetiky – vrátane balzamov na pery a očnej kozmetiky.

Vzhľad: púder - trblietavý, saténový, kovový

Farba: iskrivá, jasná, biela perleťová

Rozpustnosť: nerozpustná vo vode a v olejoch

Vplyv pH: farba sa nemení vo výrobkoch s vysokým pH

Svetlocitlivosť: táto farba nie je citlivá na svetlo

Prelínanie farieb: táto farba nemigruje, tj. neprelína sa do ďalších vrstiev iných farieb

Výsledok pôsobenia

  • Transparentný základ – vytvorí trblietavý efekt a lesk

  • Nepriehľadný (biely) základ – vytvorí pastelové farby bez lesku

  • Kúpeľová soľ a šumivky – nezafarbí vodu, ale môže vytvoriť jemnú plávajúcu vrstvu 

Použitie v kozmetických produktoch

Mydlá, rúže a balzamy na pery, pleťový make-up, očný make-up, telová a pleťová kozmetika, zubné pasty, vlasová kozmetika, laky na nechty atď.

Doporučené dávkovanie

Rúže - 0,1 – 20 %

Pleťový make-up - 0,1 – 25 %

Očný make-up - 0,1 – 30 %

Lak na nechty - 0,1 – 25 %

Mydlá - 0,1 – 25 %

Zubné pasty - 0,1 – 20 %

Vlasová kozmetika - 0,1 – 30 %

Telová a pleťová kozmetika - 0,01 – 12 %

Krajina pôvodu

Balenie

V plastovej fľaštičke so šróbovacím uzáverom.

Upozornenie

Produktovú špecifikáciu a kartu bezpečnostných údajov si môžete stiahnuť v záložke „K stiahnutiu“.

Súvisiace recepty na našom blogu

Viacfarebné maľované šumivky

Dúhové kúpeľové maslo

Šumivý prášok do kúpeľa

Luxusný trblietavý olej na telo

List

FarbaIná metalická
Použitie do mydlových hmôtÁno
Použitie do šumiviek a solíÁno
Použitie do tekutých mydiel a sprchových gélovÁno
Použitie do pleťovej kozmetikyÁno
Použitie na očiÁno
Použitie na peryÁno
Nemigrujúca farbaÁno

K stiahnutiu