Zľava Nimbový olej LZS 100 ml Väčší náhľad

Nimbový olej LZS 100ml

1156

Kvalitný rastlinný olej lisovaný za studena. Je bohatý na mastné kyseliny, živiny a karotenoidy. Je výbornou zložkou vlasovej kozmetiky. 
INCI: Azadirachta Indica Seed Oil 
CAS: 8002-65-1 / 84696-25-3 
Surovina na výrobu kozmetiky 
Viac informácií v detaile produktu. 

Viac detailov

Dočasne vypredané

2,39 € s DPH

-0,32 €

2,71 €

Viac informácií

INCI
Azadirachta Indica Seed Oil
CAS
8002-65-1 / 84696-25-3
Charakteristika
Nimbový olej (neem oil) je rastlinný olej lisovaný za studena zo semien stále zeleného stromu zederachu indického. Nimba má vďaka vysokému obsahu mastných kyselín a mnohých aktívnych látok výnimočné blahodarné účinky na pokožku.

Vzhľad: olejovitá kvapalina (pri nižších teplotách tuhne)
Farba: hnedá až zelenkastohnedá
Vôňa: charakteristická nimbová (arašidovo-cesnaková)
Hustota (25 oC): 0.921 – 0.965
Rozpustnosť: nerozpustný vo vode

Účinky v kozmetike
  • Má veľmi silné antiseptické, antibakteriálne, antivírusové a protiplesňové účinky.
  • Je vhodný pre ošetrenie problematickej a narušenej pleti.
  • Pomáha predchádzať akné.
  • Skvele hydratuje pleť.
  • Je účinný v boji proti vráskam u zrelej pleti.
  • Ošetruje a hydratuje vlasy a pokožku hlavy, urýchľuje rast vlasov, eliminuje tvorbu lupín.
  • Slúži ako prírodný repelent.
  • Výborný v starostlivosti o ústnu dutinu, pomáha predchádzať zápalom, aftám, krvácaniu z ďasien a podporuje ich hojenie.

Použitie v kozmetických produktoch
mydlá, pleťové a telové krémy, pleťové vody, pleťové toniká, peelingy, balzamy na pery, prípravky na vlasy, zubné pasty, ústne vody a pod.

Krajina pôvodu
India

Balenie
v plastovej fľaši

Upozornenie
Upozorňujeme, že ide o prírodný produkt, tj. môžu existovať rozdiely vo farbe a vôni v závislosti od konkrétnej šarže.
Produktovú špecifikáciu a kartu bezpečnostných údajov si môžete stiahnuť v záložke „K Stiahnutniu“.

List

Objem100ml
Spôsob získavaniaLisovaný za studena

K stiahnutiu