Nedostupná kategória

Filtrovať...

Kategórie
Hmotnosť
Cena
Filtrovať...

Výroba sviečok

produktov na stránke
Drevený knôt krížový s držiakom č. K1

Drevený perforovaný krížový knôt s kovovým držiakom vyrobený z prírodného bukového dreva bez impregnácie. Knôt sa skladá z 2 častí, ktoré sa zasunú do seba. Rozmer knôtu: dĺžka 8cm, šírka 1cm, hrúbka 1mm.Balenie: 1ks knôt + 1ks kovový držiak Ideálne pre sviečky zo sójového vosku v nádobách s priemerom 6-7cm.

0,85 € s DPH
Drevený knôt krížový s držiakom č. K2

Drevený perforovaný krížový knôt s kovovým držiakom vyrobený z prírodného bukového dreva bez impregnácie. Knôt sa skladá z 2 častí, ktoré sa zasunú do seba. Rozmer knôtu: dĺžka 8cm, šírka 1,4cm, hrúbka 1mm.Balenie: 1ks knôt + 1ks kovový držiak Ideálne pre sviečky zo sójového vosku v nádobách s priemerom 8-9cm.

1,00 € s DPH
Samolepky na fixáciu knôtu - 20ks

Obojstranné penové samolepky na fixáciu knôtu s plieškom alebo držiakom - 20ks Vhodné na zafixovanie knôtu pri výrobe sviečok do nádob.

0,85 € s DPH
  • Výhodné balenie
Drevený knôt krížový s držiakom č. K1 - 5ks

Drevený perforovaný krížový knôt s kovovým držiakom vyrobený z prírodného bukového dreva bez impregnácie. Knôt sa skladá z 2 častí, ktoré sa zasunú do seba. Rozmer knôtu: dĺžka 8cm, šírka 1cm, hrúbka 1mm.Balenie: 5ks knôt + 5ks kovový držiak Ideálne pre sviečky zo sójového vosku v nádobách s priemerom 6-7cm.

4,00 € s DPH
  • Výhodné balenie
Drevený knôt krížový s držiakom č. K1 - 10ks

Drevený perforovaný krížový knôt s kovovým držiakom vyrobený z prírodného bukového dreva bez impregnácie. Knôt sa skladá z 2 častí, ktoré sa zasunú do seba. Rozmer knôtu: dĺžka 8cm, šírka 1cm, hrúbka 1mm.Balenie: 10ks knôt + 10ks kovový držiak Ideálne pre sviečky zo sójového vosku v nádobách s priemerom 6-7cm.

7,50 € s DPH
  • Výhodné balenie
Drevený knôt krížový s držiakom č. K2 - 5ks

Drevený perforovaný krížový knôt s kovovým držiakom vyrobený z prírodného bukového dreva bez impregnácie. Knôt sa skladá z 2 častí, ktoré sa zasunú do seba. Rozmer knôtu: dĺžka 8cm, šírka 1,4cm, hrúbka 1mm.Balenie: 5ks knôt + 5ks kovový držiak Ideálne pre sviečky zo sójového vosku v nádobách s priemerom 8-9cm.

4,80 € s DPH
  • Výhodné balenie
Drevený knôt krížový s držiakom č. K2 - 10ks

Drevený perforovaný krížový knôt s kovovým držiakom vyrobený z prírodného bukového dreva bez impregnácie. Knôt sa skladá z 2 častí, ktoré sa zasunú do seba. Rozmer knôtu: dĺžka 8cm, šírka 1,4cm, hrúbka 1mm.Balenie: 10ks knôt + 10ks kovový držiak Ideálne pre sviečky zo sójového vosku v nádobách s priemerom 8-9cm.

9,20 € s DPH
Fixátor na drevenný knôt

Fixátor z brezového dreva vhodný na vycentrovanie a zafixovanie dreveného plochého i krížového knôtu pri výrobe sviečok do nádob.

1,00 € s DPH
Ihla na silikónové formy

Ihla slúžiaca k prepichnutiu silikónovej formy a navlečenie knôtu.

1,65 € s DPH
Drevený knôt s držiakom č. 5

Drevený perforovaný knôt s kovovým držiakom vyrobený z prírodného bukového dreva bez impregnácie. Rozmer knôtu: dĺžka 4cm, šírka 1,4cm, hrúbka 1mm.Balenie: 1ks knôt + 1ks kovový držiak Ideálne pre sviečky zo sójového vosku v nádobách s priemerom 8-9cm.

0,40 € s DPH
Drevený knôt s držiakom č. 5 - 5ks

Drevený perforovaný knôt s kovovým držiakom vyrobený z prírodného bukového dreva bez impregnácie. Rozmer knôtu: dĺžka 4cm, šírka 1,4cm, hrúbka 1mm.Balenie: 5ks knôt + 5ks kovový držiak Ideálne pre sviečky zo sójového vosku v nádobách s priemerom 8-9cm.

1,70 € s DPH
Zobraziť 25 - 36 z 47 produktov