Nedostupná kategória

Filtrovať...

Hmotnosť
Objem
Materiál
Uzáver
Potlač/nápis
Vianočné
Cena
Sada na výrobu
Filtrovať...

Zľavnené produkty

Kúpeľová soľ

produktov na stránke
Detoxikačný bylinný kúpeľ 70g

Detoxikačný bylinný kúpeľ, po ktorom sa budete dobre cítiť. Kúpeľová zmes zložená výhradne z prírodných surovín bez pridaných aróm a farbív. Zloženie: list rozmarínu, vňať žihľavy, vňať šalvie, vňať yzopu, plod borievky, semeno horčice Viac informácií v detaile produktu. 

2,35 € s DPH
Povzbudzujúci bylinný kúpeľ 70g

Bylinný povzbudzujúci kúpeľ rozprúdi a prevonia telo, povzbudí zmysly a prinesie pocit novo získanej energie. Kúpeľová zmes zložená výhradne z prírodných surovín bez pridaných aróm a farbív. Zloženie: ihličky borovice, vňať mäty, list rozmarínu, citrónová tráva Viac informácií v detaile produktu. 

2,35 € s DPH
Upokojujúci bylinný kúpeľ 70g

Upokojujúci bylinný kúpeľ navodzuje príjemný pocit uvoľnenia a relaxácie. Je určený tým, ktorí potrebujú znížiť každodenné napätie a navodiť duševný pokoj a vyrovnanosť. Kúpeľová zmes zložená výhradne z prírodných surovín bez pridaných aróm a farbív. Zloženie: vňať medovky, vňať materinej dúšky, vňať bazalky, kvet rumančeka Viac informácií v detaile produktu. 

2,35 € s DPH
Ovos a levanduľa - bylinný kúpeľ 40g

Harmonické zloženie pre spánok a normálny stav pokožky. Levanduľa navodzuje duševnú pohodu a relaxáciu, ovsená vňať udržuje pokožku v dobrom stave. Kúpeľová zmes zložená výhradne z prírodných surovín bez pridaných aróm a farbív. Zloženie: levanduľa a ovsená vňať Viac informácií v detaile produktu. 

1,60 € s DPH
Zobraziť 13 - 16 z 16 produktov