Vážení zákazníci,

vzhľadom k exponovanému predvianočnému obdobiu

je aktuálna doba expedície objednávky

do 3 pracovných dní od jej prijatia.

Ďakujeme za pochopenie. 

Zavrieť
Sójový olej GMO free 150 ml Väčší náhľad

Sójový olej GMO free RAF 150ml

0588

Kvalitný rastlinný olej rafinovaný. Je získaný zo semien sóje, ktorá nebola geneticky upravovaná. Je bohatý na nenasýtené mastné kyseliny, vitamín E a aminokyseliny. Je vysoko stabilný a odoláva aj vysokým teplotám. V kozmetike má univerzálne využitie. Môže byť použitý samostatne alebo v kombinácii s inými olejmi a je tiež výborným nosným olejom.
INCI:Glycine Soja Oil
CAS: 8001-22-7
surovina na výrobu kozmetiky
Viac informácií v detaile produktu.

Viac detailov

Skladom

0,68 € s DPH

Viac informácií

INCI
Glycine Soja Oil
CAS
8001-22-7
EINECS
232-274-4
Charakteristika
Olej je získaný zo semien sóje fazuľovej (Glycine max) extrakciou a následnou rafináciou. Obsahuje nenasýtené mastné kyseliny – kyselinu olejovú a kyselinu palmitovú, ďalej lecitín, vitamíny A, E, K, sterolín a ďalšie cenné látky.
GMO free (Non-GMO) – znamená, že plodina nebola geneticky upravovaná.
Vzhľad: číra kvapalina
Farba: svetložltá
Vôňa: charakteristická
Hustota (20°C): 0,919 – 0,925 g.cm3
Rozpustnosť: vo vode a v etanole nerozpustný, miešateľný s petroléterom
Bod tuhnutia: < 0 °C
Bod varu: > 350 °C
Bod vzplanutia: > 300 °C
Účinky v kozmetike
  • Vďaka obsahu sterolínu pleť zjemňuje, vyhladzuje a zvláčňuje.
  • Obsahuje vysoký podiel prirodzených antioxidantov (vitamín E, aminokyseliny), ktoré ochraňujú pokožku pred škodlivými vplyvmi prostredia, bránia jej predčasnému starnutiu a zároveň zabezpečujú stabilitu oleja.
  • Pôsobí ako prirodzený UV ochranný filter a tiež upokojuje pokožku vystavenú slnečnému žiareniu.
  • Regeneruje a ošetruje suchú, popraskanú a ekzémovú pokožku.
  • Pôsobí protizápalovo, zabraňuje vzniku akné a vyrážok.
  • Pravidelným používaním eliminuje vznik strií.
  • Vyživuje vlasy a vlasovú pokožku, vlasom, obočiu a riasam prinavracia elasticitu.
  • Na výrobu mydiel sa používa v kombinácii s ďalšími kľúčovými olejmi (kokosovým, olivovým, palmovým).
  • Vzhľadom k nižšej cene sa používa na zníženie celkovej ceny výrobku.

Použitie v kozmetických produktoch
mydlá, pleťové krémy, telové krémy, masážne krémy, prípravky do kúpeľa, balzamy na pery, opaľovacia kozmetika, vlasová kozmetika atď.
Krajina pôvodu
Brazília
Balenie
v plastovej fľaši so šróbovacím uzáverom
Upozornenie

Upozorňujeme, že ide o prírodný produkt, tj. môžu existovať rozdiely vo farbe a vôni v závislosti od konkrétnej šarže.

Produktovú špecifikáciu a kartu bezpečnostných údajov si môžete stiahnuť v záložke „K stiahnutiu“.

List

Objem150ml
Spôsob získavaniaRafinovaný

K stiahnutiu