Oleje

Zobrazené produkty

Sójový olej GMO free 1l Väčší náhľad

Sójový olej GMO free RAF 1L

0590

Sójový olej rafinovaný GMO free; 1 l
surovina na výrobu kozmetiky

Viac detailov

Skladom

3,58 €

Viac informácií

INCI
Glycine Soja Oil

Charakteristika
Olej je získaný zo semien sóje fazuľovej (Glycine max) extrakciou a následnou rafináciou. Obsahuje nenasýtené mastné kyseliny – kyselinu olejovú a kyselinu palmitovú, ďalej lecitín, vitamíny A, E, K, sterolín a ďalšie cenné látky. GMO free (Non-GMO) – znamená, že plodina nebola geneticky upravovaná.

Vzhľad: číra kvapalina
Farba: svetložltá
Vôňa: charakteristická
Hustota (20°C): 0,919 – 0,925 g.cm-3
Rozpustnosť: vo vode a v etanole nerozpustný, miešateľný s chloroformom, éterom a petroléterom
Bod topenia: < 0 °C

Účinky v kozmetike
  • Vďaka obsahu sterolínu má pozitívne účinky na pleť – zjemňuje ju, vyhladzuje a zvláčňuje, redukuje vrásky.
  • Regeneruje a ošetruje suchú, popraskanú a ekzémovú pokožku.
  • Ľahko sa vstrebáva do pokožky.
  • Pôsobí protizápalovo, zabraňuje vzniku akné a vyrážok.
  • Na výrobu mydiel sa používa v kombinácii s ďalšími kľúčovými olejmi (kokosovým, olivovým, palmovým).
  • Vzhľadom k nižšej cene sa používa na zníženie celkovej ceny výrobku.

Použitie v kozmetických produktoch
mydlá, pleťové krémy, telové krémy, masážne krémy, prípravky do kúpeľa, balzamy na pery, vlasová kozmetika atď.

Krajina pôvodu
Brazília

Balenie
v plastovej fľaši

Upozornenie
Upozorňujeme, že ide o prírodný produkt, tj. môžu existovať rozdiely vo farbe a vôni v závislosti od konkrétnej šarže.
Produktovú špecifikáciu a kartu bezpečnostných údajov si môžete stiahnuť v záložke „K Stiahnutiu“.

List

Objem1L
Spôsob získavaniaRafinovaný

K stiahnutiu