Nedostupná kategória

Filtrovať...

Kategórie
Hmotnosť
Objem
Typ vône
Použitie do sviečok
Pre koho?
Jemne mleté
Cena
Farba
3D
Viackusová
Závesná
Použitie do mydlových hmôt
Použitie do šumiviek a solí
Použitie do tekutých mydiel a sprchových gélov
Použitie do pleťovej kozmetiky
Použitie pri výrobe mydiel studeným procesom
Použitie na oči
Použitie na pery
Nemigrujúca farba
Sada na výrobu
Darčekové balenie
Filtrovať...

Zľavnené produkty

Výroba glycerínových mydiel

Podkategórie

  • Mydlové hmoty
  • Farby do mydiel a...
  • Vône a Silice |...

    Vône, parfumy a silice do kozmetiky - pevných i tekutých mydiel, šampónov, sprchových gelov, kúpeľových solí, krémov a do voskových a gelových sviečok

  • Formy na mydlo

    Silikónové formy pre domácu výrobu mydla z glycerínových mydlových hmôt aj pri metóde za studena, pri výrobe sviečok, sadrových a živicových odliatkov, šperkov a pod.

produktov na stránke
  • Výhodné balenie
Vanilka + pomaranč + škorica - antialergický -...

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.  Vôňa: vanilková, pomarančová, škoricová INCI: parfum UFI: 2N79-Y9FE-Q005-U66R  Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

10,20 € s DPH
  • Výhodné balenie
Vanilka - parfumová kompozícia 100ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky.  Vôňa: sladká, vanilková INCI: parfum UFI: EEP6-T9D1-000D-93C6  Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

10,20 € s DPH
  • Výhodné balenie
Vanilka so škoricou - antialergický - parfumová...

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.  Vôňa: vanilková, korenistá, škoricováINCI: parfum UFI: S7G6-C9PE-X00R-PHDJ  Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

10,20 € s DPH
Vianočná fantázia - parfumová kompozícia 100ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok. Vôňa: korenistá, klinčeková, citrusová INCI: parfum UFI: CHG3-R97Q-5008-8U1V Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu.  

10,20 € s DPH
  • Výhodné balenie
Višňa + marcipán - parfumová kompozícia 100ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok. Vôňa: višňová, marcipánová, korenistá INCI: parfum UFI: WDT3-X9MC-D006-A329 Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

10,20 € s DPH
  • Výhodné balenie
Višňa + slivka - parfumová kompozícia 100ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.  Vôňa: ovocná, višňová, slivková  INCI: parfum  Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

10,20 € s DPH
  • Výhodné balenie
Zelené jablko - parfumová kompozícia 100ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.  Vôňa: jablková, ovocná  INCI: parfum UFI: 29N5-H97J-F009-WEE2 Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu.

10,20 € s DPH
  • Výhodné balenie
Zelený čaj - parfumová kompozícia 100ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.  Vôňa: svieža citrusová, zelená, kvetinová   INCI: parfum UFI: KHA3-D96P-D00K-W184  Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

10,20 € s DPH
  • Výhodné balenie
Žuvačka - antialergický - parfumová kompozícia...

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok. Vôňa: sladká, ovocná    INCI: parfum UFI: 4UR5-89HU-000K-1E9Q Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

10,20 € s DPH
Silikónová miniformička astra

Silikónová miniformička na výrobu mydla z glycerínových mydlových hmôt a na výrobu vonných voskov. Rozmer odliatku: pr. 2,8cm; výška 0,5cm 

3,30 € s DPH
Silikónová miniformička sedmokrásky

Silikónová miniformička na výrobu mydla z glycerínových mydlových hmôt a na výrobu vonných voskov.  Rozmer odliatku: pr. 2cm; výška 0,5cm 

3,75 € s DPH
Silikónová miniformička listy

Silikónová miniformička na výrobu mydla z glycerínových mydlových hmôt a na výrobu vonných voskov.  Rozmer odliatku: 1-3,5cm; výška 0,3-0,4cm

4,55 € s DPH
Zobraziť 457 - 468 z 662 produktov